GunnerHan 107 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan E zdravo bajkeri zeleo bih da pitam nekog ko zna kako da proverim nivo ulja u motoru i da li treba da ga menjam ..... nikako da nadjem poklopac ili sipku na kojoj se meri nivo ulja u motoru ! naso sam jedan cep gde moze da se sipa ulje ali to je samo kao zatvarac na flazi nema nigde one sipke s kojom proveravam nivo ulja .... pa bi mi ovo puno znacilo ako neko zna da mi kaze hvala unapred !!!! Evo dodacu i sliku motora da znate o kom motoru se radi http://dayerses.com/...honda-mt-07.jpg http://images.cmsnl....001213_9a76.jpg pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan I mene nešto slično interesuje, imam Hondu mbx 80 '83 god. Ista je priča ima samo čep nema merač?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 20, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte desni dekl. Na njemu bi trebalo da postoji sraf, otprilike negde u donjoj polovini povrsine. Znaci kao recimo na automatiku. Taj sraf odvrnete (kratak je nista ne drzi) i sipate ulje dok ne pocne da curi kroz navoj u koji kasnije ponov zavrnete sraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala batice, a kako sad da uradim generalnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 20, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ispustis ulje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...