Lazarenko 0 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: SUZUKI SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me misljenje bajkera koji su imali iskustva sa ovakvim modelom. Posto sam u prilici da pazarim jedan dobro ocuvan model '97-mo godiste,presao blizu 31 000 km decko je drugi vlasnik po redu i prodaje ga samo iz razloga zato sto zeli da kupi motor sa vecom kubikazom....Stavio mu je nove lancanike,zupcanike,nove disk kocnice i nove plocice,nove gume, nove gumene rucice,akumulator,filter za vazduh i postojece migavce je zamenio sa LED migavcima.Ceni ga 1.100 eura zadnja cena Naime,po njegovim recima na motoru nista nije cackano oko glave motora,klipa,cilindra,hladnjaka itd. Ulje je redovno menjao,lamelu, ja mislim da i karike ne trebaju da se proveravaju....Pa mene zanima sledece,posto je motor dosta vozen i ima ne preteranu ali priblizno dobru predjenu kilometrazu,dali je potrebno da razmislim o generalnoj za svaki slucaj??Posto sam radio na svom coperu generalnu posle 25 000 km i morao sam da zamenim klip jer je bio vec dotrajao....U svakom slucaju veoma sam zagrejan za kupovinu DT-a samo me zanima sugestija nekog ko ima pomenuti model sa tom predjenom kilometrazom ili preko,dali je imao neke ozbiljnije kvarove i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 11, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan DT 125 je dvotaktni motor a on redovno menjao ulje Doduse, mozda je redovno menja olje u menjacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarenko 0 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: SUZUKI SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan DT 125 je dvotaktni motor a on redovno menjao ulje Doduse, mozda je redovno menja olje u menjacu Hvala na ispravci,mislio sam na ulje u kocnicama i menjacu ...Moja greska sto nisam naveo na koje tacno ulje sam i mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao sam 3 komada DT-a,jedina 125-ica koja mi se svidjala i koju sam vozio,vidi ovako ja ni sa jednim nisam imao problema,iskreno ti mogu reci da kilometrazu nikad ne gledam na motoru vec stanje,najmanji problem je vratiti kilometrazu,drugar je skoro na njegovom odradio generalku i nije ga nesto mnogo kostalo koliko znam,mislim da je ta cena ok za to godiste i ako je takav kako si ga opisao,jedina mana po meni tih dvotaktnih 125-ica je dosta velika potrosnja ali zato ide kao zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarenko 0 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: SUZUKI SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao sam 3 komada DT-a,jedina 125-ica koja mi se svidjala i koju sam vozio,vidi ovako ja ni sa jednim nisam imao problema,iskreno ti mogu reci da kilometrazu nikad ne gledam na motoru vec stanje,najmanji problem je vratiti kilometrazu,drugar je skoro na njegovom odradio generalku i nije ga nesto mnogo kostalo koliko znam,mislim da je ta cena ok za to godiste i ako je takav kako si ga opisao,jedina mana po meni tih dvotaktnih 125-ica je dosta velika potrosnja ali zato ide kao zmaj To si u pravu sto se tice kilometraze ni ja nisam prvenstveno to gledao,vec konkretno samo stanje motora.Takoreci takve masine i ne mogu da imaju ozbiljnije kvarove ako se odrzavaju na vreme bez obzira na predjenu km .....A jel si imao nekad problema da ti nabije previse temperaturu na duzim relacijama?Imao sam prilike da vozim vazdusaru krosericu i to mi se desavalo da moram povremeno da stajem da stalozi rad i da se ohladi,ili je to bolje reseno na DT-u posto ima vodeno hladjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Jednom mi se desilo da je digla temperaturu ali smo bili dvojica na njoj i isli smo konstantno uzbrdo i na vreme sam video i sacekao da se ohladi,ali tog dana je bas bila nenormalna vrucina,ne greje se bas toliko,ne brini za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj drugar je ugradio na njegovu ventilator od kompjutera na njegovu i izveo taster i mogu ti reci da je to dosta hladi ali on vozi off a tu se najvise greje. I sad jos uvek kad vidim DT u oglasima ja otvorim da vidim kakva je,ostala mi je u srcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarenko 0 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: SUZUKI SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj drugar je ugradio na njegovu ventilator od kompjutera na njegovu i izveo taster i mogu ti reci da je to dosta hladi ali on vozi off a tu se najvise greje. I sad jos uvek kad vidim DT u oglasima ja otvorim da vidim kakva je,ostala mi je u srcu. Mada sve u svemu, garantovano je kvalitetniji enduro po cim ima vodeno hladjenje bez daljnjeg ....Interesantno resenje moram priznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je bolje sto ima vodeno hladjenje,ne brini se za hladjenje nista,sa tim neces imati problema,bar ja nisam imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Jedan savet,sipaj kvalitetno ulje za mesavinu,nemoj sipati svasta I naravno postavi neku slikicu kad padne kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Jun 12, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Moje preporuke za kupovinu, ja imam samo sad trenutno problem u vezi kupovine gume jer nemogu naci ali to nije bas bitno ko zna naci. Znam ljude koji bas dugo imaju dt i zadovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...