Ivan burgman 0 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cao narode, ja sam Ivan iz Beograda, inace propali student haha, salim se. Evo ovo mi je vec treca sezona da vozim Suzuki Burgman 250 inace i moj prvi dvotockas. I samo svima da pozelim da se sto vise vozikaju svojim motorima, toliko od mene. Pozdrav evo ovo je moj moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao !! Pozdrav !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jun 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz ivane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan burgman 0 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...