bobmaxx 6 Napisano Octobar 29, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dragi clanovi,vlasnici svojih dvotockasa,ukoliko nemate garazu ili gde da ostavite svog ljubimca u zimskom periodu,to mozete vrlo povoljno uciniti na vracaru,u blizini hrama,u garazi koja se greje na 20*C,i obezbedjena svih 24h... uskoro ce biti omogucen servis i odrzavanje skutera tako da ukoliko vas interesuje,mozete saznati vise na tel 064-37-47-951 p.s. kapacitet garaze je 40 dvotochkasa tako da...ko zeli neka pozuri,broj mesta ogranicen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Octobar 29, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to para batice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobmaxx 6 Napisano Octobar 30, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u zavisnosti od toga koji je dvotochkash u pitanju...od 25-35 evra,na mesechnom nivou...i nema glava da boli...ushushkan u toplom umesto pod nekom ciradom na kishi da se smrzava...ne razmishljash da li ti je puko blok i smrzo "antifriz"...mirno spavash jer ne mozhe niko da ga ukrade,umesto shto zevash svakih pola sata kroz prozor i gledash da li ti je ostao bar prednji tochak sa sajlom vezan za banderu... ukoliko je lep dan nakon gomile kishnih,snezhnih i hladnih dana,najavish se sat dva ranije da cesh da dodjesh po motor i kad dodjesh,on chist,sija...samo sednesh i terash... za svaki motor se vodi evidencija ulaska i izlaska od strane vlasnika... kljuchevi su kod vlasnika sve vreme. ukoliko te interesuje,tel 064-37-47-951. inache,pochinjemo od subote 3.11.2007 a vrlo brzo nakon toga bice u ponudi i odrzhavanje i servisiranje skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 30, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo zvuci za one koji nemaju gde da ostave moore preko zime,na srecu za sada nisam taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobmaxx 6 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan shta da kazhem...ne morash da razmishljash niochemu...kad hocesh da se vozish,javish se...sednesh na chist motor i brm brm brm... vratish nazad...dobar dan-dovidjenja i nema glava da boli... zhao mi je kad vidim motore vezane za banderu koje svako ko prodje ili izgrebe ili neshto ischupa ili iseku sedishte...uzhas... ovako mirno spavash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 31, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo zvuci za one koji nemaju gde da ostave moore preko zime,na srecu za sada nisam taj Da nemaš i viška garažnog prostora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo zvuci za one koji nemaju gde da ostave moore preko zime,na srecu za sada nisam taj Da nemaš i viška garažnog prostora Pa pazi,mogao bi da pitam,motor mi je u firminom magacinu u luci,ali ne bi mogao da ga uzimas kada hoces,morao bi tamo da prespava zimski san Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 31, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo zvuci za one koji nemaju gde da ostave moore preko zime,na srecu za sada nisam taj Da nemaš i viška garažnog prostora Pa pazi,mogao bi da pitam,motor mi je u firminom magacinu u luci,ali ne bi mogao da ga uzimas kada hoces,morao bi tamo da prespava zimski san Hmmmmm...mislim da cu ipak da preskočim tu opciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio, i za mene je to prinudno resenje, da imam svoju garazu ne bi bio problem naravno da se sluzis kao kao da je tvoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...