ANTIC GM 43 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima dva,ili prestaje/ali to je teza varijanta/da se druzi sa dvotockasem....ja bih pomogao na rate da ga kupim...moja jamaha je nenadano izdahnula,a majstori za popravku vremena nemaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 9, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kakav motor trazis,kros,coper,sport,enduro .... i oko koje cifre.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan eee,mohikanac...nisam u prilici da biram...obican neki do 1000e,manje vise...nebih mitrovicu za vidovdan da propustim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam prijatelji na ponudama,na PP sam primio par LEPIH I ZANIMLJIVIH MOTORA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...