pospani 8 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam novi motor.. Yamaha tt 600 e preradjena. sa 2 para guma supermoto i enduro... itd itd. ALI U NJOJ NEMA ULJA ? tj mjerac je suv.. Koje ulje da sipam u motor i koliko ulja staje u nju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Jun 9, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, njemu se nivo ulja mjeri tako sto prvo vozim motor 10-ak minuta, zatim ga ugasis i motor drzis u uspravnom polozaju oko 2 minuta i zatim izmjeris nivo ulja. Prosto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam prije pola sata 1 l ulja. cisto da ne ide na suvo dok ne kupim 3 l u ponedeljak posto danas nista ne radi... I VJEROVALI LI NE KADA SAM SIPAO ULJE IZVRSIO SAM MJERENJE I ULJA JE BILO NESTO MANJE ISPOD POLOVINE. SADA SAM POSLE PREDJENIH 2KM PONOVO IZMJERIO ULJE I PONOVO JE NA MINIMUM ?????? STA SE OVDJE DESAVA ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 9, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan jel dimi motor ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Kupi u ponedeblJak uljE i filter . Provozaj se pa javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo dimi ali ne strasno ... A gdje mu stoji filter ulja ? Negdje sam vidio da u nju staje 2.8 l ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, njemu se nivo ulja mjeri tako sto prvo vozim motor 10-ak minuta, zatim ga ugasis i motor drzis u uspravnom polozaju oko 2 minuta i zatim izmjeris nivo ulja. Prosto Ne znam koliko je pametno da vozi motor bez ulja da bi izmerio nivo Ali inače se tako proverava ulje, zagreješ motor, uspraviš ga, sačekaš minut-dva i onda meriš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimy 0 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan da ide 2.8 l ulja najbolje je po meni tak sam ja radio,kad je hladna ne dam joj ćok da ne bi upalila s malom količinom ulja nego joj naspem u rezervar ulje i zaverglam pumpa to potegne momentalno,i sve tako dok ne nestaje u rezervaru od ulja i onda sebi dotjeruješ nivo,a filter od ulja se mjenaja svako dva mjenanja ulja i stoji sa strane na mašini imaš mali poklopac sa tri imbusa 0 odvrneš i izvadiš ga a na poklopcu tom ima i mali šaraf i za ozračivanje. ja sam sipo liquy molly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da mi je ipak problem u gumicama ventila. moram da ih promijenim. da li je komplikovano u to se upustati sam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 28, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ti preporucio da to menjas sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jul 28, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sipo liquy molly koji si LM sipao i kako si zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam Motul . I sto se tice ulja to je ok. Jeste da ga motor malo trosi ali jbg. problem je u gumicama ventila. to nije skupo da se promijeni. Ali treba rastaviti citav motor da bih dosao do ljih. Tako mi je bolje kupiti 1l ulje rezerve i po malo dosipati nego sad rastavljati masinu. Kada se zavrsi sezona vidjecu sta mogu da uradim po tom pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Jul 29, 2012 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ne rastura se cela masina, nego samo glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan nije veliki posao zameniti semeringe,moze glavu skidati tako da ostaje agregat na ramu,al lakse kad skidas agregat(pola sat posla),nego kod mene isto bio slucaj da malo ulja trosio,a nazalost nisu semeriniz bili u pitanju,vec karike,a ako sam vec rastavio,zamenio sam i semeringe ventila od tad ne trosi ulja ovde kolko tolko imas opisano,kako sam svoju sredio http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/46396-yamaha-xt-600-tenere/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...