nolezmaj 177 Napisano Jun 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Piaggio X9 250, 2001. godište, prešao malo preko 28.000km po cajgeru. Ima nosač i Kappa kofer od 35L. Vlasnik sam od novembra 2010, vodi se na moje ime, registrovan do 8. jula. Upravo urađen servis kod Koste, novo ulje, očišćen i naštelovan karburator, zamenjen dihtung auspuha. Prošle godine sam uradio zaštitu digitalne table, ovde su detalji. Motor je potpuno ispravan, sve radi. Od eventualnih troškova kupcu, bliži se zamena diska ali može još da se vozi. Skuter ima kozmetička oštećenja, ništa funkcionalno (vidi se na slikama): Uz skuter poklanjam ciradu u bojama skutera, jednu kacigu i pantalone Richa sa protektorima, veličina ML. Za detalje oko skutera i opreme, detalje dajem na PP. Cena je 1.350 evra, kontakt telefon 065 520 9568. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 9, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Uff..ne volim da komentarisem oglase,ali ovo je odlicna ponuda i vise nego povoljna i korektna cena.Srecna sa prodajom.Na sta ciljas sledece? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Skols. Registracija se bliži pa sam odmah korigovao cenu, nadam se da će kupac ceniti ponudu Za dalje nisam siguran, obaveštavaću vas na forumu Zaboravih da dodam, gume su Dunlop Runscoot 207 stavljene prošlog leta, nisu puno prešle, između 2-3.000km (jbg, posao, obaveze ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Jun 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ga prodajes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Odlican!!! Sve preporuke. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fala Lošmi! Jedna ispravka za oglas, registracija ne ističe 8. jula, nego je već istekla u prošlom mesecu (eto kad se gleda pogrešan datum u saobraćajnoj... ). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican maxiscooter, odrzavan, od postenog vlasnika. Ovo je sansa za dobru i povoljnu kupovinu. A Nolezmaj ce sigurno buducem vlasniku biti na usluzi za dobre savete i bilo kakvu pomoc. Srecna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala zarkod! Imam dva ozbiljna kupca trenutno, javim kako se razvijaju pregovori Da dodam (kad sam već tu), krajem prošle sezone sam promenio kočiono ulje i stavio par pločica Carbon Lorainne. Pošto ove godine nisam uopšte vozio X9, sve je ovo sveže i novo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je rezervisan i najverovatnije prodat, javim ovde ako bude neke izmene. :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra roba uvek nadje kupca. Pogotovo ako se ne preceni. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat - za cenu vrlo približnu traženoj, želim novom vlasniku sve najbolje i da ga dobro i dugo služi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...