Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio X9 250 2001.

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Prodajem Piaggio X9 250, 2001. godište, prešao malo preko 28.000km po cajgeru. Ima nosač i Kappa kofer od 35L.

Vlasnik sam od novembra 2010, vodi se na moje ime, registrovan do 8. jula. Upravo urađen servis kod Koste, novo ulje, očišćen i naštelovan karburator, zamenjen dihtung auspuha. Prošle godine sam uradio zaštitu digitalne table, ovde su detalji.

Motor je potpuno ispravan, sve radi. Od eventualnih troškova kupcu, bliži se zamena diska ali može još da se vozi. Skuter ima kozmetička oštećenja, ništa funkcionalno (vidi se na slikama):

dsc1270a.th.jpg dsc1271f.th.jpg dsc1272s.th.jpg dsc1273ba.th.jpg dsc1274d.th.jpg dsc1275s.th.jpgdsc1277.th.jpg dsc1278c.th.jpg dsc1279.th.jpg dsc1280e.th.jpg dsc1281w.th.jpg dsc1282m.th.jpg dsc1283o.th.jpg

Uz skuter poklanjam ciradu u bojama skutera, jednu kacigu i pantalone Richa sa protektorima, veličina ML. Za detalje oko skutera i opreme, detalje dajem na PP.

Cena je 1.350 evra, kontakt telefon 065 520 9568.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Uff..ne volim da komentarisem oglase,ali ovo je odlicna ponuda i vise nego povoljna i korektna cena.Srecna sa prodajom.Na sta ciljas sledece?

Hvala Skols. Registracija se bliži pa sam odmah korigovao cenu, nadam se da će kupac ceniti ponudu :takoje: Za dalje nisam siguran, obaveštavaću vas na forumu :zdravo:

Zaboravih da dodam, gume su Dunlop Runscoot 207 stavljene prošlog leta, nisu puno prešle, između 2-3.000km (jbg, posao, obaveze :neznam: )

Fala Lošmi! :zdravo:

Jedna ispravka za oglas, registracija ne ističe 8. jula, nego je već istekla u prošlom mesecu (eto kad se gleda pogrešan datum u saobraćajnoj... :neznam: ).

• Svrati ponekad, 118 postova

Odlican maxiscooter, odrzavan, od postenog vlasnika. Ovo je sansa za dobru i povoljnu kupovinu. A Nolezmaj ce sigurno buducem vlasniku biti na usluzi za dobre savete i bilo kakvu pomoc. Srecna prodaja.

• Podržavam 1

Hvala zarkod! :zdravo: Imam dva ozbiljna kupca trenutno, javim kako se razvijaju pregovori :takoje:

Da dodam (kad sam već tu), krajem prošle sezone sam promenio kočiono ulje i stavio par pločica Carbon Lorainne. Pošto ove godine nisam uopšte vozio X9, sve je ovo sveže i novo.

Motor je prodat - za cenu vrlo približnu traženoj, želim novom vlasniku sve najbolje i da ga dobro i dugo služi! :takoje:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja