GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 2, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ljudi,danas sam malo prao motor, pa sam iskvasio instalaciju,i nije hteo da upali isprve pa sam malo cekao i upalio je otisao sam da se provozam do drugara radio je neormalno motor, ugasio ga ponovo upalio radio noramlno otisao nesto kupio do prodavinice vratio se, opet upalio i krenuo ka gradu kako sam izlazio iz sokaka isao sam u prvoj brzini, i cim sam prebacio u drugu samo se obrataji smanjili i ugasio se, pumpa nije reagoval na tasteru, relej kad stisnem samo se cuje cvak i to je to, nista vise jel moze neko da mi pomogne u cemu je problme, inace startni relej glavni radi ,ma da sada je i on zabo,ali dok je radio ucitavao je kljuc ali pumpa se nije ukljucivala jel moze da bude da je do releja neka mana pa zbog toga nece da ukljuci ili? pumpa radi prokusao sam,tako da nije pumpa,ako neko zna nesto neka mi objasni ili kako da povezem da se ne zajebavam da jurim releje... INACE JEDAN RELEJ JE NABUBRIO CINI MI SE DA JE OD PUMPE A DRUGI JE OK I TAJ STO JE NABUBRIO CVAKNE UVEK EVO I NEKE SLIKE KOJI JE RELEJE OTISAO TO JES STA DA RADIM I KAKO DA POVEZEM,OVAJ GLAVNI SAM RASFORMIRAO SKORZ JE POKVAREN... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ti od kada si ga oprao vise nije punio akumulator, vozio si dok je imao struje u akumulatoru. Najbolje odi kod nekog elektricara. Mozda se desi da upali posle duzeg stajanja ako akumulator povrati struju ali mozda opet nece puniti akumulator ili hoce ako je samo nesto bilo ukvaseno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan on vergla ,ali nece pumpu da pokrene struje ima akumulator e sada ne znam sata mu je. ima kontakt sve radi samo pumpa nece da upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan A sto za ppcetak ne proveris dali uopste dolazi napajanje na pumpu??? --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?yyxntj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan relej startera je otisao totalno,e sada je ostalo da ispitam releje,a druga stvar me muci kontaktri od releja za pumpu goriva je mokar bio i malo kao da je nabubrio,a ovaj drugi je ok. nema naslaga od vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I obavezno pogledaj steker reglera..bice dobro da nije on. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan I obavezno pogledaj steker reglera..bice dobro da nije on. Sta moze kod njega da zeza? jel da nece dobro da spoji ili sta vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan dali mogu ovaj od pume goriva da prevezem nekako neki drugi reley od kola ili slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I obavezno pogledaj steker reglera..bice dobro da nije on. Sta moze kod njega da zeza? jel da nece dobro da spoji ili sta vec? Steker korodira,tad se greje zbog loseg kontakta i to dovodi do kvara reglera.Ako ga vozis tako velika je verovatnoca da ce ubrzo otici i namotaji na generatoru.To se desava na 929 cesto i to preko 50.000 km (ne pisano pravilo).dobro je godisnje te stekere koji izlaze iz agregata a i ostale ocistiti i poprskati kontakt sprejom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan I obavezno pogledaj steker reglera..bice dobro da nije on. Sta moze kod njega da zeza? jel da nece dobro da spoji ili sta vec? Steker korodira,tad se greje zbog loseg kontakta i to dovodi do kvara reglera.Ako ga vozis tako velika je verovatnoca da ce ubrzo otici i namotaji na generatoru.To se desava na 929 cesto i to preko 50.000 km (ne pisano pravilo).dobro je godisnje te stekere koji izlaze iz agregata a i ostale ocistiti i poprskati kontakt sprejom. Rasklopio sam danas reley koji je isao na pumpu on je otisao na namotajima i kad sam ga otvorio izasla je voda iz njega,e sada ovaj drugi je ok ocitava i sve radi funkcionise, ocistio sam sve konektore i sve sam prekontrolisao radi ekstra,e sada samo imam pitanje dali moze sa drugo nekog motora da se namesti reley to jes da se poveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Problem veceras resen sve radi kako treba i bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 6, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Problem veceras resen sve radi kako treba i bez problema... pa sad bar podeli sa nama ...sta je bio kvar,kako ste ga resili... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan kvatr je bio na releju za pumpu ,posto je bio dzek okrenut na gore i vremenom od pranja relej je kondezovao u sebi ili sta vec i crko je,kad sam ga otvorio da ga ocistim video sam da su namotaji otisli. uzeo sam unimer pogledao malo probljao po njemu i uzeo rasklopio gacelog,zatim sam uzeo od postojeceg dzeka od starog releja zalemio sam zicice ceziri i na kraju stavio buksne. i posle sam uzeo od kola relej i povezao. to je resenje bilo dok nenadjem od honde originalni reley Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da je bilo kako sam i predpostavljao,tj. rekao sam ti da ne diras taj veliki relej nego da te verovatno muci mali relej pumpe.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da je bilo kako sam i predpostavljao,tj. rekao sam ti da ne diras taj veliki relej nego da te verovatno muci mali relej pumpe.. A znas da sam morao da cacnem i njega ,ali sada radi ki mina I hvala ti druze na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...