Jump to content

Moto Zajednica

Pitanje za drugare iz BG

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 216 postova

Vrti se u oglasima vec neko vreme. Cena je bila 4300 na pocetku a sad je spala na 3500 ili 3800 eur, nisam bas siguran. Bio sam zainteresovan za motor i hteo da zovem, medjutim sasvim slucajno sam ga video jednom prilikom ispred garaze na Obilievom vencu i njegov spoljni izgled nije zadovoljio moje kriterijume. Iako na slikama odlicno izgleda. Ono sto sam ja primetio je da su plastike oko kontrolne table bile pukle sa jedne strane, pa lepljene/varene, na repu je takodje bila naprslina plastike i to iza suvozacevog sedista i bocna plastika oklopa je takodje bila dal lepljena ili je cak ram bio malo radjen, nisam bas siguran. To je ono sto me odbilo. Motor nidam cuo kako radi tako da o tome ne mogu nista da ti kazem.

Najbolje bi bilo da pozoves, dodjes i vidis. Obrati paznju na tu levu stranu, posto sam stekao utisak da je na tu stranu pao.

I ovo sto sam naveo je SAMO MOJE SUBJEKTIVO VIDJENJE tog motora, bez namere da u bilo kom smislu oborim ili povecam njegovu cenu, niti da otezam ili olaksam njegovu prodaju].

Eto.

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja