ZlajoX 47 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari. Uradio sam alat za demontazu kvacila posto ga u toku sezone rastavljam i uvek nesto stelujem bar jedno 300 puta. Ovo sam uradio na brzaka ali se pokazalo vrlo korisno i za vrlo kratko vreme i bez po muke sam ga rastavim. Verujem da i vi imate nesto slicno kod kuce. Zeleo sam da ovo podelim sa vama a svake kritike, pohvale i predlozi su dobro dosli. I naravno jos jedan alat za skidanje zvona kvacila i varijatora. Uvek sam to radio sa kompresorom sto je i najbolje ali posto cale uvek nesto drnda ili farba sa kompresorom ja sam sebi napravio ovako nesto i radi. I evo snimak kako to izgleda u radu. http://www.youtube.com/watch?v=CFuWdFo7mec&feature=youtube_gdata 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Maj 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo....svaka cast.....i ja sam pravio za mene....ali je tvoj nacin bolji.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze, sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...