Jump to content

Moto Zajednica

Dobar dan,jedan pozdrav iz Indjije od Željka(Baš Čelik. Dosta bajkera me zna sa naših moto susreta, onaj čika što je vodio program i vozim SHADOW

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Da još jednom pozdravim sve bajkere a i simpatizere motora. Ja inače vozam motor od skoro od 1975 god,Odazio sam i na prvomajski susret u Osijek mislim1979.Na naše sam išao od 1994 u Planu ,NS,Mitrovicu i verujte da je to bila prava stvar i divna druženja,ali jedno druženje mi je ostalo u najlepšem sećanju ato je 1991 u proleće u Grockoj kod ROKIJA.Sada doduše idem manje na skupove,možda sam se malo zasitio,.Motore mi još vozi i supruga (kosmo disk) a i ćerka, najmladja a druge dve voze skutereToliko od mene ,pozzzzzz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2471 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Pozdrav Zeljko,dobro dosao na forum! Jos mi je u lepom secanju prvi moto skup u Indjiji! :zdravo:

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav Zeljko,dobro dosao na forum! Jos mi je u lepom secanju prvi moto skup u Indjiji! :zdravo:

veruj da je i meni.Bilo je to davno-2002 god.Koja je to sreća bila za mene, moje drugare, kao i ceo grad,što bi rekli to se samo jednom doživi sve ostalo su nijanse.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja