<3kaisar 129 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji, ljudi, BIKERI! Treba mi odgovor na pitanje, nezelim odgovore tipa: :"cuo sam" "Moj drug" Zelim odgovore iz licnoog iskustva. Naravno ako moze Pitanje glasi: Da li se Tomos BT 50 moze voziti na potvrdu(psp) Ili mora na A kategoriju??? :pozdrav: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Po zakonu treba A kategorija,za neke moze psp ako su (kao) preregistrovani tj.papiri od apenca ili Atx-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Care PSP ti je do 49cc ne preko toga tako da ti treba A kategoria tj. A1 po novim mudima od zakona. Ili da se uradi ta kombinacija sto je rekao kolega goranl da je registrovan na 49 onda moze na PSP. Inace ja polagao i obucavao se na BT 50 masini tako da treba A za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1281 Napisano Maj 28, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga imao i to na MALE TABLE, registrovanog za 1 osobu i 49 cm3 . Mislim da je bila fora uraditi lancanike da bi brzina na atestu bila manja od predvidjenih 60kmh (za ovo nisam siguran, nisam ga ja registrovao). Kao sto rekoh, ja sam ga kupio sa MALIM tablicama - znaci moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6076 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Svi Tomosi osim E90 i CTX su 49ccm. Samo na mućku su T-15 i BT mogli da se registruju na SO, jer je max. brzina prelazila 50km/h. Za registraciju na SO tablice, kao bicikl sa pomoćnim motorom, kriterijumi su (bili) da ima vozilo do 50ccm, da na ravnom putu ne može da pređe 50km/h i da je za jednu osobu. U jednom periodu je bilo obavezno i da imaju pedale, ali je to kasnije otpalo kao uslov. Sve što izlazi van tog okvira, čak i T-14, morali da se registruju na tablicu za motocikle. Oko T-14 je bilo najšarolikije primenjivano pravilo. Imao sam jednog na BG i jednog na SO tablice. APN po fabričkim deklaracijama nije prelazio 50 km/h. Najavljeno je da će sve motore koji imaju SO tablice, na tehničkom koji je uveden novim ZOPS-om, ponovo kontrolisati kojoj kategoriji motornog vozila pripadaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Najavljeno je da će sve motore koji imaju SO tablice, na tehničkom koji je uveden novim ZOPS-om, ponovo kontrolisati kojoj kategoriji motornog vozila pripadaju. Sve, samo pare da uzmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Najavljeno je da će sve motore koji imaju SO tablice, na tehničkom koji je uveden novim ZOPS-om, ponovo kontrolisati kojoj kategoriji motornog vozila pripadaju. Sve, samo pare da uzmu Jbg takva nam drzava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Jul 30, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Nije uslov da bude registrovano za jednu osobu , moj jamasaki je imao so tablee (licno sam ga registrovao) i vodio se za dvoje. Uslov je 49cc i 45 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...