CAJA 1171 Napisano Maj 27, 2012 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički žmigavci za Hondu CBR,bez oštećenja kao novi. Cena: 2000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jul 3, 2012 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 10 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8962 Napisano Jul 4, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sa Limunda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jul 4, 2012 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ih uz motor,samo sam ih na kupujem-prodajem bio stavio dok nije istekao oglas,sada su jedino ovde u ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja jedan par isti takav ako nekome bude trebao komplet set, isto 10e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se pricvrscuju za motor ? Ja bi menjao posto sada mogu da nabavim 4 ista... KOd mene viri navoj kod ovih i samo matica ide sa druge strane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jul 5, 2012 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam obraćao pažnju na to,evo sada sam pogledao i video da fali(valjda) onaj metalni deo sa navojem,dobro da si pitao.Gile kako kod tebe to izgleda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Jul 6, 2012 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Navoj treba da ima na migavcu, samo ide ovaj mali umetak i matica. Elem imam i ove (desno) fabricke od 1000rr sva 4 za 40e, osnova je ista kako na starim tako i na migavcima sa novijih modela hondi. Imao sam sva 4 i ova cetvrtasta ali mi neko ukrao 2 izgleda, nema ih nigde, celu garazu sam preturio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jul 7, 2012 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Onda kod mene definitivno fali taj deo Ništa onda,ako trebaju nekom ovakvi kakvi su neka se javi dogovorićemo se. poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 7, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cajo jel ima bar navoj za sraf ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jul 8, 2012 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Cajo jel ima bar navoj za sraf ? Nema,samo rupa od navoja gde je stojao. Izgleda da je prošli vlasnik bio exprert kada je to uspeo da iščupa ili šta je već radio sa njima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...