duleduka 35 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem transalpa 600 V, '89. godište, 51600km, registrovan do 14.05.2013. Pouzdan i dobar motocikl,sredjen,ugradjen xenon, kofer 42 L, dodatno tapacirano sedište za suvozača(icu). Cena 1700 evra, nije fiksna. Ostalo pitajte... Dule 060 41 49 469 duleduka@hotmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jun 1, 2012 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan lep primerak TA da se vracam u enduro vode njega bih uzeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi čudno izgleda to povišeno sedište za suvozača(icu). Pošto razmišljam o doradi sedišta interesuje me dali je ovako bolje za suvozača kad je toliko uzdignuto?. Izvini za off, moram da pitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sediste sam doradio pre dve godine i Bojana(supruga) kaze da je neuporedivo bolje i udobnije, a najvise joj se dopada sto ne klizi prema meni cak ni kad kocim. prilikom tapaciranja insistirao sam da ispod ostane originalno sediste, ali nam ne pada na pamet da skidamo ovaj dodatak. Istina da vizuelno deluje malo neobicno, ali je mnogo bolje od originala. Nista za off, mozda poboljsa prodaju ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slikao sam pre neki dan iz blizine sediste pa ako neko zeli tako nesto moze napraviti ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, kad nas dvoje sednemo u Igalu, pa prvu pauzu za kafu napravimo u Foči, a nismo umorni... onda mi ne pada na pamet da lepotu stavim ispred funkcionalnosti. Isto se desava kad stignemo do Laškog iz Novog Sada i rado bi napravili još koji kilometar... Na kraju krajeva, da mi je lepota prioritet sigurno bi pare koje sam uložio u ksenon drugačije potrošio...sa ksenonom je far jednako kockast, ali je neuporedivo bolje osvetljavanje i bezbednost... Ovaj motor vozim svaki dan, skoro uvek sa suvozačicom tako da mi ne pada na pamet da skinem nešto što mi vožnju čini prijatnijom, kupac neka skida ako želi... ispod je originalno sedište. Kad prepoznaš ovaj motor negde u Palanci ili Novom Sadu javi se pa da se dogovorimo oko ove tvoje narudžbe 10 kom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam 100 evrica pa sad mogu spustiti cenu na 1600 jura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Avgust 24, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjena i prednja guma (conti attac)i akumulator, presao jos par stotina km, a sto je najvaznije pala cena na 1100 Mislim da je ovo realna cena u sadasnjim uslovima. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 24, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjena i prednja guma (conti attac)i akumulator, presao jos par stotina km, a sto je najvaznije pala cena na 1100 Mislim da je ovo realna cena u sadasnjim uslovima. Dobra cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znam... teska srca sam je ispisao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan 1100€??? Šteta Sve otišlo u bescenje jer nema para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi ti njega do februara pa ga ja uzimam :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...