Jump to content

Moto Zajednica

ZZR 500 HITNA POMOC

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: Kawasaki Gpz 600

E pa ovako, ZZR 500 '93 godiste, motor uzet sa otislom radilicom, i radilica je zamenjena, motor sve sklopljen, uzubljen, lepo se vrti kako na krckalicu tako i verglanje. E sada imam sledeci problem : Dok je hladan pod sauhom dize obrtaje i sve to, ali cim se pipne gas, odmah se gasi, posle par minuta pod sauhom se zagreje i onda moze da odrzi ler na nekih 1300 obrtaja, ali cim se pipne gas pocne da se gusi i ugasi se. Karburatore sam ocistio i nastelovao nivo benzina prema fabrickoj specifikaciji, isto tako i smesu. Hoce po neki put da se prevari i da kada sitno se secka gas, nabije obrtaje. Sta to moze da bude, nisam vise pametan! Nove svecice, filter vazduha ociscen, gume koje spajaju karuratore su odlicne, nisu pokidane niti nista. uopste nisam vise pametan sta i kako!!! Pomozite sa svim mogucim predlozima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

Kako pali posle tog prekida? Kako radi na ler? ravno ili se gasira sam? Mada, nesto si ti tu u montazi zbudzio.. ....snimi to na YT pa okaci...

• U prolazu, 11 postova

Nisam ja sklapao vec majstor, Posle prekida ponekad trazi sauh da upali a ponekad bez gasa i lepo radi na ler nekih 20 sekundi i ugasi se i onda mora da se pali sa sauhom! NIje poenta da se bace 80e za druge karbove. Gornje gume karburatora su dobre, ne preliva benzin. nisam pametan sta vise!

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

Oce to kad se nabudzi karb, a bez da se menjaju delovi....iglice, cini mi se kod tebe...

Iglice su 5 evra po karbu ili ceo set za reparaciju oko 18-20 evra u louisu...ali bez dobrog majstora dzaba sve.

Ja bi reko da je karb 100% , a sad teraj kod nekog drugog, proveri..kazu ljudi i kunu se da je Bokilic chohano za karburatore, skini i posalji mu aksom...

• U prolazu, 11 postova

Ma nista nije budzeno, imam bivseg pripadnika Maybah i RR grupe u kuci, jedino sto nisam gledao na karbu su iglice, kao sto Gvozden rece, pogledacu i to. Znaci nivo plovka je prema manualu, nivo benzina nizi 3mm od linije, gornje vakum gume dobre. klip lepo klizi, samo jos da pogledam igle. Inace nema on pumpu na rezeorvaru, vec klasika, vakum slavina. Javljam sta sam napravio!

• U prolazu, 23 postova

Ma nista nije budzeno, imam bivseg pripadnika Maybah i RR grupe u kuci, jedino sto nisam gledao na karbu su iglice, kao sto Gvozden rece, pogledacu i to. Znaci nivo plovka je prema manualu, nivo benzina nizi 3mm od linije, gornje vakum gume dobre. klip lepo klizi, samo jos da pogledam igle. Inace nema on pumpu na rezeorvaru, vec klasika, vakum slavina. Javljam sta sam napravio!

stavi mu jos jedno vakum crevo pa racva i u slavinu,..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja