Dane Deda 2677 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Snacicu se ja.Hvala Pedja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Jun 5, 2012 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav pobratime u subotu sa mora stize pozamasna ekipa iz Banatskog Novog Sela na celu sa mojom malenkosti , Miletom, mojim kumom Mirkom, Bekom i Zozonom i jos par drugara, nadamo se tradicionalno dobrom provodu mi smo spremni a ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Spreman ko zapeta puska!A ti pod hitno mijenjaj nik,ovaj ti vise ne vazi! Dobro dosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Jun 5, 2012 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Pg 1 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: podgorica Motocikl: yamaha r6,honda fmx 650,yamaha ttr. Prijavi odgovor kao problematičan dali da dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan dali da dodjem Za tebe znam,tu dileme nema! Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj Sad je OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OSSA 16 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ljubljana - Užice - Ljubljana Motocikl: VFR 800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se braćo bajkeri!!! Veliki pozdrav od MK ERE Užice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih, moj mali Brat iz Kraljeva Brki ima dva razloga za dolazak u Sarajevo. Mozda padne i veridba, a za poklon ce dobiti prazan zamrzivac. Eh,Deda,Deda..Cuvaj ti taj zamrzivac za drugu priliku,..fazan prazan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan I mi,kao novoosnovani klub sa tekovinama NOB-a, planiramo dolazak. Meni je prvi put na ovoj motorijadi,ali su zato ostali članovi GeneralŠtaba već iskusni i probali su sve čari druženja kod Vas . Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I mi,kao novoosnovani klub sa tekovinama NOB-a, planiramo dolazak. Meni je prvi put na ovoj motorijadi,ali su zato ostali članovi GeneralŠtaba već iskusni i probali su sve čari druženja kod Vas . Vidimo se ! Samo naprijed,vama je mjesto kod nas!I mi gajimo i njegujemo tradiciju NOB-a i socijalisticke revolucije,i vodimo politiku miroljubive i aktivne koegzistencije! Dobro dosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan СТИЖЕМО!!! Поздрав, МЦ БЕЛИ ОРЛОВИ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mallac 0 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha Dragstar 650, Suzuki Boulevard 800 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se, u petak stize ekipa Mk Midnight Riders P.S. moze neki kontakt za smestaj u blizini kampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se, u petak stize ekipa Mk Midnight Riders P.S. moze neki kontakt za smestaj u blizini kampa kad dodjete kod nas idete na smjestaj sa vaucerom koji dobijes od nas,pa te spavanje dodje duplo jeftinije nego da sam rezervises! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Jun 11, 2012 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se, u petak stize ekipa Mk Midnight Riders P.S. moze neki kontakt za smestaj u blizini kampa kad dodjete kod nas idete na smjestaj sa vaucerom koji dobijes od nas,pa te spavanje dodje duplo jeftinije nego da sam rezervises! Koliko je po osobi smestaj sa vaucerom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se, u petak stize ekipa Mk Midnight Riders P.S. moze neki kontakt za smestaj u blizini kampa kad dodjete kod nas idete na smjestaj sa vaucerom koji dobijes od nas,pa te spavanje dodje duplo jeftinije nego da sam rezervises! Koliko je po osobi smestaj sa vaucerom ? Od 10-15 eura u zavisnosti od kategorije smjestaja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ognjenhonda 0 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se kao i do sad u cetvrtak pozdrav od mk surcin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 12, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da dodjem, ako nadjem ekipu dolazim sigurno. Ako ne nadjem ekipu...jbg...doci cu sam. Siguran si da ne treba da se rezervise smestaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da dodjem, ako nadjem ekipu dolazim sigurno. Ako ne nadjem ekipu...jbg...doci cu sam. Siguran si da ne treba da se rezervise smestaj? Ako nisi siguran u nasu rezervaciju,ti rezervisi po svojoj volji.Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se kao i do sad u cetvrtak pozdrav od mk surcin Naravno,vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krećem u petak iz Bara ako je još neko raspoložen za vožnju u društvu do Sarajeva neka me kontaktira. Pedja vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Jun 13, 2012 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme se planira izlet na Jahorinu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme se planira izlet na Jahorinu ? Oko 11 sati u subotu,ali ce mo jos vidjeti kako je stanje i raspolozenje gosti,pa na osnovu toga i donijeti odluku o vremenu polaska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte drugovi i nama se ide. Sta je potrebno od papira za Istocno Sarajevo ? Motor je registrovan i vodi se na starog vlasnika (komsija), zeleni karton takodje vazi i glasi na njegovo ime. Ja imam kupoprodajni ugovor, ovlascenje i dozvolu za upravljanje tudjim vozilom u inostranstvu, novu licnu kartu i pasos. Trebali mi jos nesto od papira ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte drugovi i nama se ide. Sta je potrebno od papira za Istocno Sarajevo ? Motor je registrovan i vodi se na starog vlasnika (komsija), zeleni karton takodje vazi i glasi na njegovo ime. Ja imam kupoprodajni ugovor, ovlascenje i dozvolu za upravljanje tudjim vozilom u inostranstvu, novu licnu kartu i pasos. Trebali mi jos nesto od papira ????? Ako imaš registrovan motor, zeleni karton, vozacku dozvolu i ličnu kartu, ponesi i to ovlastenje i onda se vidimo u I.Sarajevu. Za prelazak granice između BiH i Srbije nije potreban pasoš, dovoljno je da posjedujete ličnu kartu, a uskoro neće biti potrebna ni licna karta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...