iggyboy 0 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima, zovem se Igor imam celih 35 godina i jos nemam motor,ali u planu je neka kombinacija, ja se nadam da ce u roku od nedelju dana sve da se zavrsi i da predstavim moju masinu.Inace moj PRVI motor, nakon toga ide i polaganje za A , automobil vozim vec 17 godina i nadam se da nece biti neki problem polaganje.Toliko za prvi post, pozz svima jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Igore, i sretno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ceca986 24 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: e nemam trenutno... Prijavi odgovor kao problematičan Oooo jos jedan Pozarevljanin pozz komsija i dobro nam dosao! srecno sa polaganjem i kupovinom ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Maj 26, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggyboy 0 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan I ne zaboravi da prezentujes prvu masinu kad je pribavis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...