Lobytoy 0 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao oglas postavljam za drugara, ali nikakav problem nije da komunicirate direktno sa mnom, jer mu pozajmljujem deo love a imam i trunku iskustva vishe. Normalno, u obzir dolaze samo i iskljucivo legalni motocikli. Ostecenja, dok god su estetska a ne funkcionalna takodje mogu da prodju. Mi smo u BG, tako da nam je i lakse da se nadjemo sa ljudima iz okoline, mada ni po tom pitanju nismo iskljucivi. Placa u keshu, normalno, znaci bez tiganja sa telesopa, dzakova krompira itd. Cifra koja igra je ispod 2000e Ako se neko uklapa nek se javi ovde, na lobytoy@yahoo.com ili na 064.1731627 Hvala i pozdrav kolege bajkeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan mozda Fazer 600,FZS model, 2002.god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan mozda Fazer 600,FZS model, 2002.god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probam i ja;, http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81494-suzuki-gsx-750-inazuma/ za kes naravno dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...