stanebane 643 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi, niko se ne javlja da za dž ide u pozorište, ne mogu da verujem ajde ljudi javljajte se BESPLATNO JE odaberite predstavu, povedite devojčicu, suprugu, prijatelja ne ujedaju tamo. Može samo da vam bude lepo ispunjeno veče a posle toga mozete u kafanu, klub, kući ma gde god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja bih! Rado bih pogledao Let iznad kukavicjeg gnezda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano Maj 29, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Javlajm se za 12. jun Transilvanija ako moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Idemoo... Goblin - 11.06 Let iznad kukavicjeg gnezda Satelis - 12.06. Transilvanija! Dobrodosli drugari! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi termin iskoriscen... idemo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 31, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se nekome od kolega sto sam zauzela prvi termin a na njega zbog odlaska na put nisam mogla da odem...pa su umesto mene otisli moji roditelji... Arsi svaka cast za gest, oduzicu se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kolega Satelis upravo sa suprugom gleda predstavu Transilvanija! Na zalost kolega Goblin nakon nezgode, vida rane junacke te jucerasnji termin nije mogao da iskoristi! Zelim mu uspesan oporavak!!! Idemo sa sledecom ponudom Nedelja, 17.06. - predstava Eling po norveskom filmu koji je inace shitina al je predstava za svaku preporuku!!! Pa izvolite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ej, pst, zar ta predstava nije rezervisana za mene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan kuku meni jeste .. haha Ajmo sledecu!!! 19.06. Transilvanija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan U subotu idem da se mazem s blato i da se močam s lekovitu vodu u Banju Vrujci sa ovi nasi banditi a u nedelju kad se vrnem oću bre SPEKTAKL da me sačeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano Jun 12, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kolezi Arsi hvala na gostoprimstvu , predstava je odlicna evo par slicica Arsina soba sa puno dugmica Iz loze druga Tita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jun 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Eve ugostih kolezu Staneta baneta sa lepsom mu polovinom! pohvalno... covek dosao skutom I sta bi ? Niko nece na Transilvaniju 19. 06. u 20h ? Mozda za kraj sezone predstava U pola cene 22.06. (ocena 7/10) ? Aj razmislite pa dolaz'te! Jos malo pa nestalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za druga Arsu i hvala na gostoprimstvu Ah da pa normalno da smo dosli skuterom pa zar sav normalni svet ne ide u pozoriste na dva tocka Naseg domacina je bolela noga( sportska povreda) a jos vise ga bolelo neispravno stanje njegovog mezimca, zelimo im brz oporavak i povratak u sedlo Normalno i mi smo gledali sjajnu predstavu iz Titine loze Sve u svemu odlicna predstava, lepo provedeno vece, ajte ljudi iskoristite akciju ŠIRENJE KULTURE u reziji naseg Arse dodjite u pozoriste (tamo ne ujedaju i ne vade bubrege, meni bar nisu ) tebi Arso jos jednom hvala i gledamo se na drumu kad se oporavite ti i tvoj dorat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Septembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj dok se ne izdogovarate ko ce gde i kad da se vozika da ja ponovo prodrmam ovu temu... Sezona pozorista lagano pocinje pa evo da pocnem! 2. oktobar. utorak - Transilvanija... po meni sjajna predstava 8.5/10 Izvolte javite se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 27, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Da se ucipim za Transilvanija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Septembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan fino... javi se na pm... dobijes mob i gledamo se ispred teatra oko19:45... poz crni i dobrodosao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 27, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan fino... javi se na pm... dobijes mob i gledamo se ispred teatra oko19:45... poz crni i dobrodosao! Tnx Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Septembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje... sreda - 3. oktobar - Let iznad kukavicjeg gnezda... ocena 8/10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Eve izvestaja... Crni bg bese sa lepsom mu crnom polovinom na Transilvaniji... Satelisova sestra iskoristila frku pa navratila na Elinga... Bitno da se roba vrti ! E sad posebna poslastica... Po delu Pedra Almodovara i istoimenom filmu... (pomalo lici) Sve o mojoj majci - 9.10. od 20:00 link Top predstava! Pa izvolte! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ode predstavica gosn Hogaru strasnom i supruzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano Octobar 5, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Arso ovim putem zahvaljuje ti se moja sestra kaze da je predstava bila odlicna, smeh smeh i samo smeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ja nestigoh da ti se zahvalim ,ono vece u povratku nas pokupi BMV na Bulevaru i zaglavih sa zenom na urgentni,juce izadjoh iz bolnice.Inace predstava je odlicna tnx Arso.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Octobar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vas bre pokupio BMW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Kako vas bre pokupio BMW? izleteo iz Sindjeliceve na crveno i pravo na mene ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Octobar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru ste bili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...