Arsa 475 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo o cemu se radi... Kako se ovih dana uopste ne vozim (kvar scoot-a i povreda noge..), resih da nekako drugacije doprinesem raznovrsnosti desavanja u maxi scoot club-u osim voznjica, rostiljanja, gojenja, kupovine skutera... Dakle, pocevsi od danas nudicu vam ulaz za dve osobe na Veliku scenu Beogradskog dramskog pozorista! Kazem vam termin i o kojoj se predstavi radi i prvi ko se javi na post sa zeljom da dodje, odgovorim mu porukom na PP u kojoj ce dobiti moj mob. broj i detalje oko dolaska i ulaska! Znaci nema karata vec ja dvoje ljudi uvedem na "u redu je" Ako bude veceg interesovanja mozda organizujemo i vise ljudi od jedared al za sada ovako! Cim dobijem kandidate za jednu predstavu ponudicu i drugu za drugi termin! Pa evo da pocnemo: 30. maj - sreda - predstava Let Iznad Kukavicjeg gnezda! - kolezinica nensy Po cuvenom filmu Milosa Formana! detalje o predstavi pogledati ovde o predstavi Moja licna ocena o ovoj predstavi je 8/10 pa Izvolite cenjeni skuterasi! 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 23, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja kao bivsa skuterasica da se prijavim za pozoriste koje inace obozavam A i ako ne mogu... svaka cast za gest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4654 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Arso, rukopoložen si za ministra kulture Maxi Scooter Cluba! Odlična ideja i lep gest sa tvoje strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja kao bivsa skuterasica da se prijavim za pozoriste koje inace obozavam A i ako ne mogu... svaka cast za gest Evo uzecu da smo dobili prvog kandidata! Dobro dosla U BDP! Detalji u PP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne molbe za zainteresovane! Ukoliko neko rezervise pa ne moze, lepo bi bilo da mi na vreme to napise ovde da bi neko drugi mogao umesto... Prva dodeljena koleginici nensy! 2. 31. maj - Kelerabe su zdrave detalji o predstavi link Moja licna ocena 5/10 U reziji Milice Kralj cerke pokojnog Petra Kralja! Izvolite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 23, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Au...svaka čast i hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast... Da sam negde u blizini sigurno bih se prijavio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 23, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Arso koji si ti kralj ... + ko kuća ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dRR Nele 57 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Sid Motocikl: CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan I onda kazu bikeri "ovaki i onaki",a ne vide kad idu pozoriste,svaka cast za gest 5+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15569 Napisano Maj 23, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: :takoje: :takoje: :zdravo: :zdravo: :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na gestu....Srbiji treba vise ovakih ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 877 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast na gestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan evo finalne ponude za polovinu JUN-a meseca.. 09. jun - subota - Kelerabe su zdrave 5/10 link 11. jun - ponedeljak - Let iznad kukavicjeg gnezda 8/10 link 12. jun - utorak - Transilvanija moja ocena 8/10 link 17. jun - subota - Eling moja ocena takodje 8/10 link - koleza stanebane eto da malo unesemo zivosti u temu! Dobrodosli u BDP!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Arso svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 23, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 23, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Arso svaka ti čast čoveče!!! Koji ste vi genijalci bre!!! Od vašeg "prezidenta" ....( izvini Sale znam da si čovek koji ne voli "titule" ali mi simpatično što te tvoji drugari skuteraši ovako zovu.. ) ...pa do evo ovog Arsinog gesta!!! Svaka čast za vožnje, druženje, način na koji komunicirate ovde na forumu, brzinu i ekspeditivnost odrađivanja pratećih obeležja!!! Svaka čast ljudi!! Svaka čast Arso još jednom za gest! ...izvinite što sam ovo sve napisala ovde ali me poneo ovaj Arsin gest.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogao bi uslov biti dolazak na dva tocka (ma salim se), Arso svaka cast na gestu i brz oporavak. Evo ja tipujem za 17. jun i Eling ako moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogao bi uslov biti dolazak na dva tocka (ma salim se), Arso svaka cast na gestu i brz oporavak. Evo ja tipujem za 17. jun i Eling ako moze. Termin rezervisan za kolegu... Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shadeless 17 Napisano Maj 24, 2012 ♠♥♦♣, 40 postova Lokacija: Beograd-Kragujevac Motocikl: U delovima Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 24, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Arso.... potaknut tvojim gestom, mislim da cu se i ja pridruziti akciji, dacu neke stomatoloske usluge kolegama za dz........ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan idemooo... Sirimo kulturu, usluzne delatnosti...darujemo... Postajemo ozbiljna firma bogme! Aj zeko zecicu pod rucicu pa u teatar! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Eve da podsetim cega sve imamo u ponudi za maj-jun 31. maj - Kelerabe su zdrave 09. jun - subota - Kelerabe su zdrave 5/10 link 11. jun - ponedeljak - Let iznad kukavicjeg gnezda 8/10 link 12. jun - utorak - Transilvanija moja ocena 8/10 link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...