DAVOR.G 1 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki intruder vs 600!! Prijavi odgovor kao problematičan Planiram kupovinu Suzuki Savage ls 650 god.1998 prešao 12000km sigurno (komsija prodaje)Stanje od 1 do 10 je jaka 8.Ceni ga 2200 a gume su malo ispucale .Ima kozne bisage .Interesuje me da li je cena prevelika i koliko kostaju gume .Da li je motor kao motor dobar jer volim zvuk copera!!!!!!Hvala svima na pomoci i savetu.Slike ne mogu da okacim jer ne mogu da ga slikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavke 49 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki LS650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ako bas nije u perfektnom stanju kao i sto sam kazes,onda je cena prevelika za motor. Ja posedujem Savage-a i prezadovoljan sam motorem. stavio sam mu drugi izduv, silvertail, i mnogo bolje zvuci. Ja sam mog platio 1500Eura, izduv 200, guma prednja 100, i uzeo sam nov karburator jer ovaj moj originalni je nesto budzen i to kosta 100eura. eto znaci neka maximalna cena bi bila 1700eura, mada ti jos moras staviti zadnju gumu. Inace motor je strava. Ima 2 iz Subotice u mojauto, koji su garantujem prva liga, po ceni od 2000eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVOR.G 1 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki intruder vs 600!! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ,pogledaću motore iz Subotice.Reci mi još da li ima nešto posebno na šta trebam obratiti pažnju na motoru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavke 49 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki LS650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa generalno nema sta posebno da se pogleda. Obrati paznju da ima dobar akumulator, jer njemu treba snage da upali, tj da bi pogurao klip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...