Gadza 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki Gpz 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji neka zmenska svecica za NGk Cr9E? potrebno mi je za ZZR 500. Unapred hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano Maj 23, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio u J.Gagrina 310din komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio u J.Gagrina 310din komad gdeu J.Gag., i jel ima CR8E? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano Maj 23, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan To je preko puta kineza gde su oni silni sevisi, pa ima mala prodavnica MASS i Motul, vidi se sa stanice. Imaju valjda sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gadza 0 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki Gpz 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se zatvori tema, ipak je burazer, nestrpljiv, dao 750 din po komadu ... :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Maj 25, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nego kako nego 750 din po komadu? To su cene NGK i Denso kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...