Kiro 153 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je jakna koju sam nišanio izmakla za malo, a ja svoju prodao, opet moram da pribegavam oglasu za kupovinu. Isključivo kožna, veličina 54, boja crna, ili crno-crveno-bela kombinacija. Nova ili u stanju "kao nova". Budžet je okvirno 250e. Alpinestars, Dainese, Arlen Ness, Spyke, Richa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kozna, broj 54, crno crvena, meki protektori "kao nova" , Hein Gericke 100 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr Musculo 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze, imam Dainese koznu jaknu crno sa plavim u odlicnom stanju 54 broj nemam trenutno slike ali bice za koji dan. Jakna je u Beogradu 069709448 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Doctorr 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 14 postova Motocikl: Bmw R1150R Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja jednu,postavicu neku sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, hvala, ipak tražim nešto skuplje i drugačije. Mr. Musculo, hvala, ne odgovaraju mi boje. Ipak bih za cca 300e rado upario boje sa ostatkom opreme i motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Maj 23, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ostalo dosta jakni od moje prodavnice,evo možda bi ova bila za tebe po boji koju tražiš : RX5 model, odlična sa velikim "O", nova neprobana... cena je lepo snižena na 270 eura. Imam je i u broju 54 koji si tražio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Maj 23, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ejbga, sad videh, a ne znam u šta sam gledao, da je crno-cveno- bela, a ja od svih uzeh plavu. Ajde potražiću u toj kombinaciji boja. Jel baš obavezno da ima crvene, može li samo crna sa malo belih detalja ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Može, može i skroz crna. To je i najpoželjnije... Ali ako već mora neka boja, onda moze samo bela ili crvena pošto mi je bike crveno beli. Po'itaj Jasminko, ujutru mi se završava aukcija za jednu Dainese na Ebay, pa da znam šta mi je činiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Maj 23, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan EVO OTVORIO MI JE IGOR TEMU U NAŠOJ mOTO BERZI MPA POGLEDAJ ŠTA IMA. oBRATI PAŽNJU NA ONU cORNVEL, ONA JE PRELEPA, A MOŽE TI POSLUŽITI, ŠTO SE BOJE TIĆE I ONA FALCON, izvini sad videh da mi je ostao ukljčen onaj Capslok ili već... evo i link : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75821-ixs-moto-oprema-ostatak-od-prodavnice-i-jos-po-nesto/page__pid__1307319#entry1307319 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jakna kupljena. Hvala svima na ponudama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...