pera indjija 14 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: indjija Motocikl: zzr 1100 Prijavi odgovor kao problematičan XI MOTO FESTIVAL U INDJIJI OD 15-17.JUNA 2012 NA STAROM MESTU IZA GRDSKOG BAZENA ULAZ FREE (ZNACI ZA DZ)SVA CUGA PO 100 DINDZI.VISE INFORMACIJA U NAREDNIM DANIMA ALI GARUANTUJEMO DOBRU ZABAVU PROVOD I NARAVNO DOBRE ROCK SVIRKE. [/q Obezbedjen je pasulj za sve bajkere,spremite se za bajkerske igre ocekuju vas dobre nagrade. U vecernjim satima uzivacete uz bendove: Alitor,Atlantida,Nasty michelle i Hit 202. Ocekujemo vas u sto vecem broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera indjija 14 Napisano Jun 8, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: indjija Motocikl: zzr 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pero Indjija!!! Molim kad budes pisao vise informacija,,, upisi i br.telefona hotela,modela,privatih smjestaja da se moze par dana prije rezervisati!!! prenocisre dve osobe 2500din. kontakt tel.063-200-044 bora. jojic nikola 10e po osobi 065-551-4210 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera indjija 14 Napisano Jun 8, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: indjija Motocikl: zzr 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo bend iz Novog Sada koji svira iskljucivo na moto susretima. Sviramo hard i heavy metal. Uskoro ce biti snimaka na netu. Ako vam je potreban bend mozete nam se javiti na mail "miljicraso@gmail.com". Svirke su pracene energicnim nastupima! Pozdrav svim bajkerima! Ziveli! hvala na ponudi al svi su termini popunjeni.Imacemo vas u vidu za neku drugu svirku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pero Indjija!!! Molim kad budes pisao vise informacija,,, upisi i br.telefona hotela,modela,privatih smjestaja da se moze par dana prije rezervisati!!! prenocisre dve osobe 2500din. kontakt tel.063-200-044 bora. jojic nikola 10e po osobi 065-551-4210 danas kontaktirao BORU, Dvije osobe cijena 3000din ili 29eura!!! Od cetvrtka planiram rezervisat, u nadi da ce biti lijepo vrijeme!! nesto su oko utorka najavili golubljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Jun 8, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan sinovacsc ,gde je pisalo 200 a platio si po osobi,preciziraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan sinovacsc ,gde je pisalo 200 a platio si po osobi,preciziraj ja se nezalim na cijenu do 3000din,,,samo sam naveo ispravku zbog durgih ljudi!!! i mogu recu da kod bore ima nadzor sto se tice cuvanja motora,sto je veoma bitno,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarOK 2 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: CF Moto V3 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za Indjiju , Procitao sam post od clana "eclipse" a on je to tako lepo opisao da sam ja odma zavoleo Indjiju i taj bazen sa tom lepotama , tako da KRUŠEVLJANI sigurno dolaze. Planiram da kampujem , pa me zanima kavo je mesto za kampovanje ima li hlada. Ako ima nekih slika od predhodnih skupova bilo bi cool da ih nakacite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez79 5 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mcindjija.com/Moto%20Klub%20Indjija%202003/album/Moto%20susret%202011/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera indjija 14 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: indjija Motocikl: zzr 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za Indjiju , Procitao sam post od clana "eclipse" a on je to tako lepo opisao da sam ja odma zavoleo Indjiju i taj bazen sa tom lepotama , tako da KRUŠEVLJANI sigurno dolaze. Planiram da kampujem , pa me zanima kavo je mesto za kampovanje ima li hlada. Ako ima nekih slika od predhodnih skupova bilo bi cool da ih nakacite. pogledaj nas facebook moto klub indjija i sve ce biti jasno pozz i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarOK 2 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: CF Moto V3 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo mesto, hvala za slike. Bice zabavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra-sandrica 0 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Ima najava da bazen pored mesta odrzavanja i u vreme odrzavanja moto skupa ipak nece raditi, pa da ne vucem kupaci, dusek, kremu za suncanje, slauf, peraja,..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Pa glupo bi bilo da neradi a ovolika vrucina dosad je uvek radio kolko ja znam u vreme odrzavanja skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema apsolutno nikakvog razloga da ne radi... http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jun 13, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan pa sad kome je bas vazan zenba, prosao sam ovih dana vise puta tuda i isti nije radio, ali nadam se da to nije glavni razlog dolaska na moto skup pa ako i ne radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo najnovijih vesti vezano za bazen. Otvaranje u subotu. http://www.indjija.net/code/navigate.php?Id=4&idvest=8231 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jun 14, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Jun 15, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo me u Indjiji vidimo se sutra u jos vecem broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamara 44 Napisano Jun 15, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sid Motocikl: Princ sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde da ne radi, taman posla! Em su najavili 36 stepeni em je skup, tako da masa ljudi prodje! Dolazim i ja sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Jun 16, 2012 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na moto susretu u Indjiji 2007. upoznao moju sadasnju suprugu... Dolazim,skup koji se ne propusta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11605 Napisano Jun 16, 2012 Drug član, 1291 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan sugava druga smena nit sam tamo nit sam vamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 16, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bili, videli... Ogroman susret, puno ljudi sa svih strana... Jako dobro organizovano... Jedina mana je sto je par pojedinaca non stop vadilo dusu motorima sa turiranjem... Al dobro, mora i to neko da radi... Sveu svemu jako lep susret... Bravo Indjija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratio sa skupa, jako, jako zadovoljan samom organizacijom skupa i svim ucesnicima i jako lepo druzenje. Evo i nekih slicica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...