Grnca 1293 Napisano Maj 22, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Da nedužim, kupio bih ( a može i na poklon ) : 1. Kutijica za alat 2. Limena prečka ¨U¨ oblika što povezuje štapove prednjih amortizera 3. ako neko ima propale zadnje lonce , trebaju mi samo one cevi za projekat, žao mi da sečem moje ispravne 4. Plastike koje idu sa unutrašnje strane oklopa i što usmeravaju vazduh ka motoru (nemogu nigde da nađem sliku , verovatno znate kako izgledaju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1293 Napisano Maj 28, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ko ? Bilo sta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Nemet Sandor Horgos 063-512-519 mislim da ima celog u delovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1293 Napisano Maj 28, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Zovem sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nesto nadjes: http://www.kupujemprodajem.com/Honda-NX-500-i-650-Dominator-u-delovima-2220180-oglas.htm?filter_id=5840835 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...