PAjic Zarko 0 Napisano Maj 22, 2012 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje je me da li neko znam gde moze da se da se kupi bendiks anasera za KROS KINEZA KINROAD 200 u srbiji i trebalo bi mi broj telefona da se informisem ? Promenio Maj 22, 2012 član PAjic Zarko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mogao crvenije napisati? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Топ Шоп Мото је био увозник и имали су и сервисера у Новој Пазови. Прогуглај мало, мислим да ћеш наћи контакт. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 22, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde http://shop.motobike.rs/ imaju dosta delova za kineeze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...