Duh 4 Napisano Octobar 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su patike koje imam http://www.ixs-fashion.com/images/L/Z6129.jpg model je X-Boots FURY (IXS). Posle nekog vremena malo su promenile boju (kisa, sunce, pesak, blato...). Da li postoji neko sredstvo za odrzavanje, ili da ih s vremena na vreme naprskam onim sprejom za impregnaciju i zavrsim posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 25, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Važna krpa i sprej za impregnaciju završavaju posao....šminkeru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Octobar 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja šminker, a ti važnom krpom brišeš cipele... Verovatno nevažnim krpama brišeš ostalu obuću, a ove važne su rezervisane za moto opremu. ;D ;D ;D Ozbiljno, nekako mi se cini da samo taj sprej nije dovoljan... Al sta ja znam... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rider-clean 0 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim, post je poprilicno star ali zelim da osvezim temu, iz razloga sto pitanja o odrzavaju obuce i koze nikada dosta. Ljudi se obicno jave za pomoc tek onda kada uniste svoju obucu. Evo korisnog linka za sve one koji zele da saznaju vise: Održavanje obuće - korisni saveti Srecni Praznici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...