Almighty 445 Napisano Maj 22, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da postavim svoj problem ovde, stigli su mi novi diskovi, sto prednji, sto zadnji. Lepo ja to montirao, vratio klipove nazad, kad eto problema. Prvi put kako sam stisao zadnju kocaljku blokirala su kljesta. rekoh ok, skinem kljesta, isteram oba klipa napolje, oslajfujem oba klipa, sve uredno vratim nazad, izbacim vazduh iz sistema, kad ono opet, kako stisnem kocnicu kljesta zablokiraju, sipano je novo kociono ulje pre par dana i problem se javio odmah nakon montaze novog zadnjeg kocionog diska, plocice imaju lufta, tako da ne udaraju u kljesta, kad odvrnem bilo koju od dve sisice na kljestima normalno curi ulje.... Ima li neko ideju ili predstavu gde se mali gremlin zavukao i pravi mi sitnu decu, tj. gde moze da bude problem? Ja tipujem na crevo ali ebem li ga sad... Ponavljam, radilo je sve normalno do montaze novog diska.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 22, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj stelovanje zadnje kocnice,da nije slucajno ostala stalno pretisnuta sada kada su dosli novi diskovi, da trazi drugo stelovanje pedale, da da bas na pedali ono iza stelovanje na onom srafu sto ima..dati nije uvijeno crevo negde,i mozda ti je prljav sistem pa ti nevraca ulje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam sve komplet sa cilindrom ,nista se ne sekiraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se slicno desavalo...jbm liga sta je, mada je meni kriva sama poluga od pada na off u...a sex je skidati...treba grane da skidam...meni su rekli ili to ili crevo...moguce i ovo sa ne vracanjem ulja...sta uraditi u tom slicaju...cilindre prstima glat vratim, znaci ne glave oni...nemi brate, ako resis kazuj sta je, mozd je i kod mene to...i aj na kavu ovijeh dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 24, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan problem resen, zamenjene gumice u glavnom i zadnjem kocionom cilindru, mislio sam da stavim teflon crevo pozadi, ali nema potrebe... sinke moze, kafa, vops ili kako je vreme krenulo, picemo caj ako krene sneg.... samo da se malo sastavim s vremenom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...