Misha (f) 34 Napisano Jun 27, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu super je!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4475 Napisano Jun 27, 2012 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko okaciti tracklog sa voznje? Ili rutu sa Google Earth-a, cetvrta deonica posle Smrdljuca. Nesto mi se vrzma po glavi... Vidim da ste se lepo vozali, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 27, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Snimak je loodilo! Svaka cast i na montazi i na brzini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga vidoje :) OverLord Production ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlican snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa ekipa, svaka čast... tako mi je bilo dobro u Kraljevu prošle godine, ali ove iako sam bio u blizini jbga... Vidim da vas je vrijeme poslužilo, a bilo je i blata Brki, pa ti si živ! Ruska, jesu li to nove gume? Dario,nedostajao mi je zvuk zoloskog vrta iz tvog motora gledamo se na nekom narednom brdskom teranju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @Misha(f) Odlicne fotkice,tek sad vidim koliko smo bili kaljavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...