pit 237 Napisano Octobar 25, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...a-suva-planina/Selicevica i Suva Planina.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wanjamoto 152 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Niš Motocikl: Husaberg FE 501 Prijavi odgovor kao problematičan Dva track-a, Radisijada Svrljig i Selicevica Nis Selicevica Svrljig 2014.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Track Sremčica-Babe-Arandjelovac i nazad. Otprilike 70% offa u jednom pravcu (do Arandjelovca). Dosta lepa voznja, s tim da je parce od Izlaska sa Ibarske (otprilike kod Sremcice) do Baba puno blata i velikih kolotraga. Od Baba do Arandjelovca je pravo uzivanje dosta laka i lepa voznja. 2014.11.2. Arandjelovac.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Novembar 2, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja od danas. Izgleda da smo preklopili turu u jednom delu.. Od Barajeva do Parcana je kaljuga. U povratku crkao gps pa nije cela tura snimljena... Poz. Bg Kosmaj i okolo.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mogli smo i da se sretnemo Track od Baba do Arandjelovca nije lose resenje za one koji hoce da izbegnu Ibarsku i slicne prometne pravce. Nacrtao sam track od Arandjelovca preko Bukulje do Rajca, trebalo bi da je pretežno off… Cim se ukaze mogucnost idemo da proverimo taj put. Ako se pokaze uspesan, onda je moguce spojiti nekoliko vrlo lepih deonica od Kosmaja preko Bukulje, Rajca, Ravne Gore, Maljena, Kadinjace, Zlatibora, pa sve do Tare… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 3, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam juče špartao nekim makadamima u okolini Sopota i Baba. Ne sretosmo se Mogli smo i da se sretnemo Track od Baba do Arandjelovca nije lose resenje za one koji hoce da izbegnu Ibarsku i slicne prometne pravce. Nacrtao sam track od Arandjelovca preko Bukulje do Rajca, trebalo bi da je pretežno off… Cim se ukaze mogucnost idemo da proverimo taj put. Ako se pokaze uspesan, onda je moguce spojiti nekoliko vrlo lepih deonica od Kosmaja preko Bukulje, Rajca, Ravne Gore, Maljena, Kadinjace, Zlatibora, pa sve do Tare… Ovo bi bilo odlično ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Malo više o turi na: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104261-srbija-bez-asfalta/page__st__60__gopid__1686964#entry1686964 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jucerasnja voznja, neki novi putevi po Malom Jastrebcu Mali Jastrebac Cesta.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Novembar 7, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan prelep trek iz Valjevskih planina. Obuhvata deo terena levo i desno od puta prema Bajinoj Bašti i preko kanjona Trešnjice i sela Gornje Košlje (preko gornjeg mosta Trešnjice), opet nazad na Pašnu Ravan. pasna ravan__20141106_1103.gpx Opis i impresije uskoro u "Srbija bez asfalata" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 9, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi za makadamom u okolini Beograda, danas pređoh nešto više od 160km, što asvaltom, što makadamom Žao mi je što nisam uključio snimanje treka (uvek to zaboravim) ali sam na računaru u MapSource nacrtao manje-više celu trasu. U prilogu je i kml fajl za Google Earth. Start i cilj su na Voždovcu/Beograd ali sam ja crtao od podnožja Avale i nazad do iste tačke. Avala-Ripanj-skretanje za Batašinu-šumski put preko Vitkovice za Parcane-Dučina-Nemenikuće-pored Verone desno uz Kosmaj i kroz šumu na stari put za Aranđelovac-makadam za Ranilović-makadam ka Venčanima-makadam ka Prkosavi (Tulež)-jezero Prkosava-makadam Strmovo-Mirosaljci-Sibnica-Dučina-makadam ka Babama i dalje standardno nazad na Avalski put preko Ralje kući. A ovo je prva prepreka na delu Batašina-Vitkovica-Parcani, od njih 5-6 : Za moj motor malo nezgodno ali ne i nerešivo I posle nekoliko takvih (zaobilazio sam ivicom ili preko livade), neko se setio da pospe stenje po tom blatu : Kroz šumu na Kosmaju. Ovde je već proradila moja tvrdoglavost da nastavim i prođem dalje, po svaku cenu-nema nazad Došao sam odozgo : a idem nizbrdo, ka starom makadamskom putu : Sve do jezera nisam slikao ništa, uživao sam u vožnji. Jezerce : I beše dosta za ovaj vikend. Već sam ošacovao nekoliko potencijalno vrednih makadamskih puteva ali to će sačekati neki naredni vikend Routes.kmz Untitled.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Novembar 10, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan lep trek iz Valjevskih planina. Sličan kao predhodni al nije isti. Debelo brdo, prevoj Bobija, Rimski most, Tornik, gornji most Trešnjice, Debelo Brdo, oko 90 km. rinski most__20141109_0953.gpx Više o tome na "Srbija bez asfalta" (kad stigne na red ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Novembar 12, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Par trekova sa Golije.. Hotel, radocelo.kmz Hotel, jankov kamen man pridvorica.kmz Odvraćenica, man Kovilj i nazad.kmz opisi i slike na starom mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 15, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo Icatenej i ja obišli odličan makadam između Barajeva i Parcana. Log i više detalja će izneti Igor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan 1 - Brežđe - Greben Divčibara - Bogdanica - Mršelji - Gojna gora - greben Divčibara - Brežđe Pre izlaska na greben Divčibara na momente zahtevno, ostalo extra! bbrezdje__20141122_1039.gpx 2 - Kaona - Taor - Mali Povlen - Debelo Brdo - Pašna ravan - Radanovci - Kaona Bez problema (uz Kepinu pomoć), odlična tura, vredelo bi spojiti je sa Rajac - Divčibare i to bi tek bilo nešto.. kaona__20141123_0946.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 24, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Stari Aranđelovački put i još gomila makadamskih puteva u oblasti između Ralje i Aranđelovca. Umesto fotki, evo jedan kratak tizer video : plan puta.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Novembar 25, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem na prethodni post Lorda Obliviona sa još par fotki... Duži video kad stignem da ga obradim.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Decembar 1, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Homoljske planine / Borski Stol, Deli Jovan, Veliki Kršššš.. Deli jovan kružna tura.kmz B. Stol prema selu Luka.kmz Borski Stol mesto za hedonizam.kmz B.stol rudna glava kruzna tura.kmz Opširnije u: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104261-srbija-bez-asfalta/page__st__60 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Peščara (nikad dosta), oko 100 km.. pescara__20141213_0944.gpx Vršačka brda (u pokušaju, biće bolje drugi put), oko 35 km. vrsacka brda__20141214_1015.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Decembar 24, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Pančevac nasipom do Beške - Slankamen - Zemun / zajedno oko 230 km Slankamen - Zemun.kmz Beška.kmz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Januar 4, 2015 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna Peščara.. 68 km, taman za lep decembarski dan.. pescara na dan__20141220_1005.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Januar 19, 2015 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Fruška Gora (na kvarno), oko 100 km. Fruškogorski maraton.kmz Kao osnovu sam uzeo trek fruškogorskog maratona, varijacije za temu su mnogobrojne i poželjne. Većina treka je pod nacionalnim parkom i uzimajući u obzir trenutno raspoloženje medija prema kros/enduro vozačima (s‚obzirom na ponašanje, verovatno opravdano), preporučujem vožnju radnim danima. Mi smo obradili trenutno samo jug, sever će sačekati lepše i suvlje vreme. Malo više o tome vrlo brzo na http://forum.bjbiker...ost__p__1703878 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Juče smo prošli uglavnom van asfalta, od Ralje do Mionice preko Bukulje, Rajca, Ravne Gore, Maljena. Na nekim mestima je bilo dosta blata u kombinaciji sa vrlo dubokim kolotrazima, ali većina puta je bila prohodna, sa prelascima recica i potoka i krpama snega na Rajcu i Maljenu. Lepa vožnja, lepi predeli, kad prosuši lagana do umereno teška na pojedinim mestima. Može se ići sa teškim motorima (Afrika, 950/990 adv, super tenera itd…) uz povremene nevolje . Bukulja-Rajac-Ravna Gora.GPX 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano April 13, 2015 (promenjeno) Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Beljanica (Lisine) - Zlot (Lazarev kanjon), - Mikuljski kamen - Velika Brezovica - Lisine Za sada samo trek i par slika a kada budem mogao da kuckam po tastaturi (još boli ruka od pada), i malo duži opis ture. Kako god, vožnja je ZA SVE PARE! Beljanica, Zlot.gpx Promenio Januar 11, 2017 član Alp 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano April 27, 2015 (promenjeno) Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Kablar, Ovčar i Jelica... Banja - Kablar vrh.kmz Banja - Ovčar - Jelica.kmz Promenio Januar 11, 2017 član Alp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 7, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neki dobar tracklog Golije i Pestera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...