burdjan 307 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neka sledeca tema bude SPORT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 9, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ispucam na forum sve dobre pejzaze, posle par dana takmicenje na temu pejaz, ja nemam sta da posaljem. Onda stavim par fotki sa super cveticima, posle par dana takmicenje na temu cvet, ja opet izvisio. Okacim dobre sportske fotke, posle toga takmicenje na temu sport E jos cekam takmicenje na temu matrantkinje il slicno, tu vala imam sta da posaljem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja pratim sta ti izbacujes i namerno postavljam temu u nadi da nemas sta da postavis.Kako bi jos neko mogao da pobedi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 9, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Goške, ako ja ikada pobedim, tema ći biti: "Moja baba!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 9, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan HAhaha, i nju sam mnogo promovisao ovde ps. sledeci put da mi kazes koja je tvoja slika da glasam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 17, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan znači, tema SPORT..... burđanova fotka je do OO ... ne znam dal vam se uopšte isplati da šaljete fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 17, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao i ja jednu zanimljivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je planirano da se takmicenje i dalje odrzava, ako jeste prepustam izbor teme nekom drugom. Ja vise nemam ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 23, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ako ste se smorili možemo i da pauziramo... ništa nije obavezno niti je o glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...