Jump to content

Moto Zajednica

vukmarko

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: VT750RS

Evo ja da se predstavim, posto vec neko vreme rasomonisem po forumu...

Ove sezone sam poceo da vozim, tako da moram brzinski da upijam sve moto mudrosti i znanja, male i velike trikove, terminologiju... Inace se na forumu ponasam kao onaj cudak iz kraja sto se seta sa naocarima i malo prevelikom podlakticom i svi cekaju da kidnapuje nekog, osvane u hronici ili nesto slicno. Po celu noc citam tekstove od pre cetiri, dve, dvanaest godina, zaskacem ljude na pp sa stvarima tipa "koja ti je ovo jakna/kaciga/motor na slici?", "pomenuo si da si radio ovo ili ono (dodatno je dobro kad je to pomenuto u 2008 tako da ni na sudu ne bi ocekivali da se setis) pa me zanima nesto vec peto", "A kako ti radis to i to?", "Gde si radio to i to? A kolko te kostalo?", oglase proveravam na 2 sata posto mi od opreme treba priblizno sve a video sam da su se desavale bolesno dobre ponude i nestajale u roku od 40 min. Sve u svemu, Denis napast.

Najsladje za kraj... Ponosni sam vlasnik motora Beta Jonathan 350. Kako vecina nije nikada cula, to je italijanski motor sa suzukijevim agregatom i pratecom mehanikom. Nem' slike al odmah da vam kazem da je to jedan mnogo lep motor, koji ako vas interesuje svratite bilo kad do Moto Laboratorije i videcete ga posto ne izbijam odande. Razlog nije sjeban motor, nego sam u svom neznanju Skubu, Arakisa i Pedju proglasio macehom i zlim sestrama svog motora pa se njima penjem uzivo na glavu, kao forumasima na inbox. Ovde im se moram javno zahvaliti!

A ja k'o ja ne interesujem ni sebe, ne preterano ni svoju devojku, tako da ni vas ne bih puno zamarao. Jedino sto bih rekao je da mi je ogromna zelja da spakujem ranac na ledja, sator u mrezicu iza sebe i da obidjem sve zivo, od Srbije, Evrope, pa na dalje... :))

Pozdrav!

Vuk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12450 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Dobrodošao Vuče :zdravo:...ma samo ti "jaši" po Laborantima :), drago nam je da želiš da što pre naučiš sve ono što početnika zanima :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja