Jump to content

Moto Zajednica

Honda NX250 Dominator 1995.

Recommended Posts

• ..., 355 postova
  • Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC

Sa covekom od 80kg, oko 60-70 odrzava lagano, sve preko 80kmh je mnogo. Iz licnog iskustva. Za pocetnike i one koji vole da se vozikaju po gradu i blazem off-u (i zene :D ) idealan motor :)

Motor ide 130km\h na 7000rpm, a vrti 9.5. Alo, ima 24KS, trosi 3.5L na 100km, i ima 115kg, o kakvoj 125-ici ti pricas??? Te cvaje ne trose ispod 6-7 i ne prelaze preko 15-20.000km po putu.

Kalina je NX-a vozila u gomilu voznji sa afrikancima i niko je nikad nije cekao, na putu i u off-u, a ona voli lagano i bez mucenja.

Elem, motor opusteno ide 90km\h, preko 100 mu vec ne prija na duze relacije. Kakav je odnos prenosa bio na toj 250-ici i kakva je to budzevina to ne znam. Ovo je motor sa fabrickom bojom, uvezen iz Svajcarske, u izuzetnom stanju.

Imamo 4 motora, uskoro i 5, i samo zato prodajemo NX-a. Nemam potrebe nikog da lozim, ko pokaze inicijativu i dodje da pogleda i proba motor, sve ce mu biti jasno, od praznog pisanija slaba je vajda.

E da, ima i nov vazduh u gumama!!! :nanana:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Vlajko, ne ljuim se, nego samo prenosim svoja iskustva ;)

Mladene, nema potrebe da se obracas tim tonom, nisam ja rekao da je tvoj motor los, da trosi 10l i da ide jedva 100. Ja sam samo rekao da se primerak koji sam probao, tako ponasao, a inace je bio skroz lep primerak na pogled. Niko ne osporava da je tvoj motor dobar, sto stvarno mislim da jeste, i nekome ko kupuje motor za sebe ce verovatno odgovarati ta kubikaza/snaga/potrosnja, u to ne zalazim.

Jbg, komenterisanje oglasa nikad nikom nije donelo dobro, pa se kajem sto bilo sta napisah :)

Al dobro, bar ti drzimo oglas na vrhu ;) Pozdrav!

• 侍, 671 postova
  • Motocikl: Honda XRV 650

Sa covekom od 80kg, oko 60-70 odrzava lagano, sve preko 80kmh je mnogo. Iz licnog iskustva. Za pocetnike i one koji vole da se vozikaju po gradu i blazem off-u (i zene :D ) idealan motor :)

Stvarno bre Goshke ne zezaj ja imam 80kg, moja devojka 60kg i nas dvoje do Vršca 80km/h bez problema drži...

Iz iskustva, kad sam sam 90-100, može i 120km/h ali vetar udara.

• Podržavam 1

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Stvarno bre Goshke ne zezaj ja imam 80kg, moja devojka 60kg i nas dvoje do Vršca 80km/h bez problema drži...

Iz iskustva, kad sam sam 90-100, može i 120km/h ali vetar udara.

Ako ti tako kazes, onda se javno izvinjavam! :D Dolazim do zakljucka da sam vozio los primerak, ili ga nisam terao kako treba posto ipak nije bio moj :D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja