SrdjanTT 114 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam vec drugu temu za kratko vreme, ali nigde nisam nasao informaciju, pa moram da se obratim! Da li ja sa svojih 194cm i 85 kg mogu da stanem u ovaj gladijator: http://www.kompp.co.rs/catalog/storm/moto-oprema/zastitna-oprema/protektor-10.html ??? Ima razna podesavanja i kaiseve... Duzina zadnjeg dela je 63 cm. Da li neko poseduje konkretan model i sa kojim gabaritima se ugilt'o u njega? Hvala unapred na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Neznam dali mozes u taj da se uvuces u ovaj moj sigurno mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Morao bi znati velicinu oklopa. Ja sam kupio L jer nisam mogao da nabavim XL i nisam bas prezadovoljan, 196cm 96kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 63 cm je duzina ledjnog dela, ali nisam siguran da li ce sve da legne na svoje mesto sto se tice stitnika za laktova i ramena... Ako neko ima iskustva sa islim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Duzina ledjnog protektora je 65cm.Na jednom modelu se moze skinuti na snir je,na drugom modelu nemoze.Ima osam polja ledjni protektor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan najbolje ga je probati pre kupovine . sve zavisi od proizvodjaca do proizvodjaca . meni je moj velik a L je velicina . neznam kog je kvaliteta itd , kod nas u zadnje vreme ima puno kineske robe . moj je alpinov i razlukuje se od kineza u zadnjem delu gde je stitnik kicme . kod mog moze samo da se savija napred a kod kineza nekih sto sam gledao kicmeni deo moze da se savija i nazad kao za coveka od gume . ovo ti je bitno najverovatnije pa obrati paznju kad budes kupovao . odnos cene i kvaliteta ce ti biti za ostalo . kvalitet meterijala i samih plastika da nepucaju . pa razmisli zasta budes bacao pare . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...