vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I kad nastupamo? Nedelja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 7, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan nedelja pije vodu...imal kaki dongovor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Jun 7, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Za nedelju najavili kišu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na 32 jedna kap kiše..to mož samo da prija.. Tarabiću geju jedan a i loša ti prognoza.. http://www.weather2u...284/4/meteogram ovde bre 35C. i koja kap oko 1 http://www.accuweath.../298198?hour=81 Potez od V.M. Luga, ka Leštanima (kamenolom) . Žuta linija označava deo koji treba da se istraži. Po Google earth-u bi se reklo da tu postoji staza, kojom bi mogao da se zatvori krug. Tu su i napušteni vijni poligoni, strelište Bubanj potok...Teren je slične težina kao slanačka brda. Tako su i ovi tvorci rute u Kotlini mislili..pa kad se to prenese na gps.. naravno da ume da se razlikuje.. ali to nas ne sprečava da istražimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 7, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan O'šonesi (onaj koji nije urednik) raspoloživ za vozanje sa sve ausvajZom od žene i paščeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 7, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve ovo čitam i jedem se jer ne mogu da registrujem motor, moći ću tek krajem juna/početkom jula... Prvom prilikom, eto mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Jun 7, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Pa na 32 jedna kap kiše..to mož samo da prija.. Tarabiću geju jedan a i loša ti prognoza.. http://www.weather2u...284/4/meteogram ovde bre 35C. i koja kap oko 1 http://www.accuweath.../298198?hour=81 Gejuj ti mene koliko hoćeš, ali jedna kap kiše i ja ću da šlajfujem do utorka u tom blatu sa ovim mojim gumama. Definitivno moram da menjam motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 7, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan To брдо сам препузао уздуж и попреко... Мада кад сам задњи пут био, онај део преко пута стрелишта је претворен у сметлише Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam pokušao da se probijem i zatvorim krug. Kad sam već stigao skoro do kraja naišao sam na neko oboreno granje. Mačetu nisam imao , te sam se vratio na poznati deo staze. Overio sam oba kamenoloma . Pored drugog vodi stza u brdo, koja deluje zanimljivo. Nisam imao vremena daje ispitam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 8, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan pa bice vremena u nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam pokušao da se probijem i zatvorim krug. Kad sam već stigao skoro do kraja naišao sam na neko oboreno granje. Mačetu nisam imao , te sam se vratio na poznati deo staze. Overio sam oba kamenoloma . Pored drugog vodi stza u brdo, koja deluje zanimljivo. Nisam imao vremena daje ispitam Bogme si ti obavio pionirski posao. Dok ja uzmognem da sednem na motor, to ce vec biti obelezena trasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan sta je bilo za nedelju ja i Cile smo zainteresovani..gde je start....Vlajko odavde cemo zajedno ako padne nedelja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Predlog: Za nedelju oko 18h je najavljena prolazna kiša i pad temperature od par stepeni. To je, obzirom na vrućinu, dobra stvar. Zato predlažem okupljanje kod mokroluške pumpe u nedelju u 18h PS: juče sam u par navrata gurao i dizao motor. Osećaj vrućine bio je nesnosan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 8, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Tako kasno u nedelju pa ce vozimo nocu posle...oket,kako vecina dogovori...vidimo se kad god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Ta tura je prilično kratka, a dan je do pola devet, zato sam mislio da nema potrebe da se pržimo, mada ćemo se sigurno probariti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 8, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A je malo kasno.. Ustvar,i možda i nije kasno..al smo navikli da krećemo na vožnje ranije.. Kakogod.. ako budem mogao doćiću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja da se zapljunem za nedelju. Buduci da mi to dodje skoro kao drugi komsiluk ako tresnem ili vas budem usporavao(danak neiskustvu) bice ko da me pokupi/ imacu gde da odem. Vidim da se vec prijavilo dosta teskaskih motora pa pretpostavljam da deonice nisu toliko zahtevne i ne traze neke ekstra gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma cim idu ovi sa dva cilindra onda je opustencija Ukoliko se slucajno pomeri za ujutro dolazim i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja da se zapljunem za nedelju. Buduci da mi to dodje skoro kao drugi komsiluk ako tresnem ili vas budem usporavao(danak neiskustvu) bice ko da me pokupi/ imacu gde da odem. Vidim da se vec prijavilo dosta teskaskih motora pa pretpostavljam da deonice nisu toliko zahtevne i ne traze neke ekstra gume. Veći deo staze nebi trebalo da bude problem. Ono što se meni čini kao komplikovanije vidi se na drugoj i predposlednjoj slici na postu #109 Kako vam se ovo čini? Od auto pijace pa ispod auto puta (toplo se nadam da postoji podvožnjak, bar tako izgleda na google eatrth-u), pa kroz leštansko lovište ka strelištu. Na snimku izgleda ravno i pravo ko lenjir, ali mi znamo do tamo ništa nije ravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislite da je 18h kasno, nek bude u 17h. Po danasnjoj prognozi, dotle bi trebalo da prodje kisa i malo zaladi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 10, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je kasno..uživajte i za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan kolko nas na kraju ide....jel ostaje onda 17h,a gde je skup ,gde je ta pumpa...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 10, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skoro uopste spavao zbog posla prethodnih dana, tako da cu biti previse slomljen. Bio bih vam veoma zahvalan ako neko napravi GPS log ili nesto slicno pa da probam u nekom drugom terminu da odvozam ovu stazu. Pozdrav i lepa voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ehej, i mene zanima jel se vozi, to mi je u kraju pa bi se rado pridruzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan 17-17:30 nastavak Bulevara ka M. Lugu, pumpa sa desne strane, kod odvajanja puta za Mali i Veliki M. Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...