robbief 150 Napisano Maj 14, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moja Yamaha TDM-850 4tx, 1998. godiste, sa predjenih 35200km i bez ulaganja za nekoliko sezona. Spisak opreme i uradjenih radova: -Registrovan do 10.3.2013 -Gume bridgestone bt021r (99%) -Nov lanac (zlatni DID) i lancanici -Zemenjen lanac bregaste i spaner -Ulje (15w-50) i filter ulja novi -Antifriz promenjen -Nove plocice -Kociona tecnost zamenjena -BMC filter za vazduh -Scottoiler podmazivac lanca -Givi maxia kofer (bez katadioptera) na originalnom KAPPA nosacu -Alarm -Dva originalna kljuca -Pancirna creva, segmentna -Slikonske rucice -Crash bar by SEBA -Vizir poviseni by Ivan -Ksenon Philips 4300 + svetlo preko releja -Zamenjeni svi lezajevi, iglasti u viljusci, oba u zednjem tocku, u lancaniku, oba u prednjem tocku i dva u vratu -Zamenjene obe emulzione tube i igle (dyno stock) -Zamenjene dijafragme u karbovima (dyno stock) -Zamenjene opruge, semerinzi i ulje u viljuskama -Nov zadnji amortizer -Zadnji disk nov -Damper gume nove -Semering pogonske osovine -Laser izduvi ... Cena 3000e -eventualna zamena za skuter uz Vasu doplatu Za sva pitanja, budite slobodni da se obratite na sledeci broj telefona: 062/1692753 Slike u sledecem postu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Brate ajde molim te i nama polupismenim a zeljnim da vide slike objasni kako to da izvedemo. Ja sam pokusao sve sto sam znao i ne ide. A mozes bar po neku i ovde da postavis da se ovakvi kao ja ne muce jer verovatno nisam usamljen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Igor xt - nisi usamljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Maj 14, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima koji nisu videli slike, evo da probamo ovako: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 14, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Probao motor jednom prilikom, fino ide i lezi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Nikola sine, STO??????? A sredio si ga ko casicu Zar opet na skuter? Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Jun 5, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nov akumulator. Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 5, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan kako sredjen motor..svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Jun 7, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 2900e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Jul 5, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Letnja cena: 2700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 10, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao motor.Stanje ekstra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 10, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jbt,isti ki moj,cak i Sebin bar-isti...aa nije,moj cajger noviji,sa rezervoarom...prelep bajkic... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Jul 10, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci. Prava steta je da motor ne promeni vlasnika, od pocetka sezone je presao jedva 300km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Jul 16, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi sa foruma, zelim mu mnogo bezbednih kilometara. Moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...