Mario Marko 476 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovan prednji kočioni cilindar u kompletu sa bočicom za ulje za moj motor SUZUKI GSX750F. Može i od Bandita 1250, Hayabuse, B kinga... Samo je važno da bočica bude ona metalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 13, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam ja,ali,,..mislis da prednji kocioni bude u kompletu izjedno sa bočicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Maj 15, 2012 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan imam ja,ali,,..mislis da prednji kocioni bude u kompletu izjedno sa bočicom Da bude u kompletu sa onom crnom kvadratnom bočicom u kojoj stoji ulje. U pitanju je GSX750F 2001. god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...