lalajko 2003 Napisano Maj 12, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se ovaj kompresor kupiti negde u Srbiji?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Maj 12, 2012 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio slime tečnost i kompresor u kompletu u Tigrovoj radnji na putu zan Mirijevo (Ćalije). Imalo je u većini Tigrovih radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u toj radnji zimus ali se nisam odusevio tim kompresorom. Gledajuci testove po netu nije bas zadovoljio potrebe. Da je mali - jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 14, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Zec. I ja naletoh na uporedni test Slime i Airman-a. Airman po svakom pitanju bolji - brze pumpa, veci pritisak, skoro besuman, manji i prakticniji, narocito zbog specijalnog utikaca koji moze i u upaljacku uticnicu i u BMW Euro uticnicu. Najlepse sto Airman moze da se kupi u Louisu za 30e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Maj 14, 2012 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Slime. Bas je mali, ima svoju prakticnu torbicu u kojoj je spakovano sve sto treba, na oko deluje kvalitetno. Trucka mi se na repu motora vise od godinu dana po svakakvom off-u, napumpala je nekoliko guma i radi i dalje. Ja prezadovoljan, pre svega zbog malih dimenzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Koji kupiti ? http://www.louis.de/_209dc3c79c4bb6f2874e8915c11583f811/index.php?topic=artnr&artnr=10002817〈=en ili http://www.louis.de/_209dc3c79c4bb6f2874e8915c11583f811/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10002818〈=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 14, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prvi je prevelik za nosenje na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 15, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje,jel bi mogli oni da se koriste za airbrush ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prvi je prevelik za nosenje na motoru. Narucio sam ovaj manji, cekam da stigne pa da vidim da li vredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Veći sam imao prilike da koristim.Kupljen je pre 2-3 godine i dalje radi bezprekorno,ali se koristio samo 15-tak puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Slim kompresor i tecnosti mozes da kupis u Dragoslava Srejovica 32 011/2781200. Ja imam vec 2 godine manji model Slim bez meraca, pumpao sam gume i na motorima i na kolima i jos uvek radi. Nije nesto brz ni jak, moze da radi maximalno 8 minuta ali 2 bara natera bez problema za manje od 5 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 151 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan koliko vremena treba da se napumpa guma ovim malim kompresorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Maj 15, 2012 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://www.top-shop.rs/slime_smart_repair-92386-p.html Pošto je auto komplet malo je kabast al duva auto gumu bez greške i to preko 3 bara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...