arnyman 1729 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si ti zadnji put bio kod nekog "majstora" Znaš li ti koliko on mora da kuka od "dobar dan" do "to ti je 20Eura" Bez pola sata ništa Ja zato i ne idem kod tih što kukaju, jer su od svog zanata usavršavali samo kako će da naplate Odeš kod dobrog majstora, on kaže toliko i toliko, dođi tad i tad, šta god da je u pitanju i kaže ti okvirnu cjenu. A čim počne sa "Paaa znaaaaaaš niiijeee toooo taaaako laaakoo koooo štooo tiiii miiiiiiisliiiiiš....." ja sam preko vrata. Preporučujem to i drugima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Jun 6, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko ti je sklapao ovaj motor ali mi se na slici na kojoj je slikan od pozadi cini da je zadnji tocak malo kriv, kao da je malo u desno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Moraćeš za to da nađeš nekog dobrog tokara-metalostrugara-mašinbravara, ako me sjećanje dobro služi drug mi je pričao za nekog Mađara iz Subotice ili iz okoline, kaže da čuda radi, to se raspitaj tu kod ljudi iz okoline, ja dok ovog navatam da ga pitam doći će zima opet. Mada pogledaj možda ima po ovim Limundo, Kupindo, Kupujem-Prodajem-Oduzimam i dodajem sajtovima, da neko prodaje fabričke nosače, možda ti ispadne jeftinije nego da praviš. Samo nemoj da te zajebu pa da uzmeš one od Tomosa, probali smo ih po preporuci jednog člana, pukli su ko da su od stakla prije nego smo ih stegli hvala razpitacu se pa ce mo da vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko ti je sklapao ovaj motor ali mi se na slici na kojoj je slikan od pozadi cini da je zadnji tocak malo kriv, kao da je malo u desno. ovako je on kupljen nista nisam preradio jos! jedan majistor mi je menjao zadnji lancanik pa mozda nije dobro stavio iskreno nemem pojima! pogledacu malo bolje pa javim dal je kriv ili nije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko ti je sklapao ovaj motor ali mi se na slici na kojoj je slikan od pozadi cini da je zadnji tocak malo kriv, kao da je malo u desno. stvarno tako izgleda na slici... moracu da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan proverio sam tocak dobro stoji samo je blatobran malo deformisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan poz nabavio volan nisam trebao nov da kupujem nasao sam nekoriscen u novom stanju srednim nosace gornji trougao i pocece da lici na nesto! imam i masku od koga da kupim samo treba novca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...