Jump to content

Moto Zajednica

suzuki gsxr 750 preada u stunt

Recommended Posts

• U prolazu, 58 postova

sto se sekiras,imam ja karbove,za delove ako ti trebaju,

a sto se tice prerade,prvo moras da znas sta zelis..pa tek onda da radis,stunt motor i street fighter nemaju veze jedno sa drugim..

znaci polako.. motor za stunt.. to ti ne sluzi za voznju vec za razno razne akrobacije....

prerada,,nadji nesto na net,u sto ti se svidja pa udri po istom ili slicnom sablonu.. maska 1 je ocajna,onu drugu sam i ja stavio na motorce i dobra je..

pnace toti nije motor za stunt...mozda za sf..ali za stunt nikako...mislim,,moze prst u oko,ali boli..

ok

hvala na savetu i na ponudi

ne znam da li ce mi trebati karbovi :neznam:

trebam sacekati do cetvrtka onda ce majistor odneti motor da ga detaljnije pregleda

ako mi trebaju karbovi javim ti pa se ecujemo :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 58 postova

kad mi je krenuo nabrajati...:staa3:

sta sam zapamtio da je originalno to su ram, motor, i rezervoar

felne ni predje vile (leva strana curi) ni rep ni maska ni cajgeri sad da ne nabrajam

i fali neka cevcica sta ide iz bloka u filter sluzi sa odvodjene nekih gasova barem sam ja tako zapamtio itd

• Drug član, 2288 postova
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88

Po ovome što si do sad rekao, meni najviše liči na to da te taj "majstor" oće oderati ko što "Musa dere jarca" .... :lol: :lol:

nadam se da nije na forumu, da se ne nađe uvrijeđen ... :lol: :lol:

• U prolazu, 58 postova

Po ovome što si do sad rekao, meni najviše liči na to da te taj "majstor" oće oderati ko što "Musa dere jarca" .... :lol: :lol:

nadam se da nije na forumu, da se ne nađe uvrijeđen ... :lol: :lol:

naspram onog koji je uzeo 350 eura i jos pored toga sjebao motor (odneo sam ga u voznom stanju trazi sam servis on je promeni pogonski lanac zadnji zubcanik akumlator mozda i ulje a karbove nije ni skidao tad je sve ovo pocelo)

i nije znao da skine sediste!

ovaj se razume odmah je znao da mu fali nesto.

ali ce mo jos videti!

za 350€ ti ja napravim polugeneralku, sredim ovjes i kočnice i uklonim nedostatke na karburatorima... :zvizduk:

• U prolazu, 58 postova

za 350€ ti ja napravim polugeneralku, sredim ovjes i kočnice i uklonim nedostatke na karburatorima... :zvizduk:

samu u tome je problem da sam dosta daleko od tebe mislim na razdaljinu ti si iz pozege a ja iz subotice

ali sledeci put ako mi nesto safali na motoru tebe zovem :takoje:

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Ja koliko vidim ovde nema ni prerade a kamoli nesto drugo....bez uvrede vlasniku ali da bi preradio motor,i vozio neki stariji pogotovo jaci motor,treba imati bar nekog osnovnog znanja..... :ups:

• U prolazu, 58 postova

Ja koliko vidim ovde nema ni prerade a kamoli nesto drugo....bez uvrede vlasniku ali da bi preradio motor,i vozio neki stariji pogotovo jaci motor,treba imati bar nekog osnovnog znanja..... :ups:

nema uvrede :takoje:

ali ovo mi je prvi motor i nemam bas poznanike bajkere

pa nemam od koga ni naj osnovnije da naucim

ako ti hoces da me naucis samo izvoli

rado prihvatam pomoc :)

• U prolazu, 58 postova

vidim ti imas fajtera

ako nije problem malo cu te gnjaviti oko nekih sitnice u vezi sa mototorom...:lol:

zato da mogu da krenem na nekom putu u preradi

nadam se da nije problem :takoje:

Zašto ? :zbunjen: :zbunjen:

Treba samo imati majstora koji ga neće sjebati na svakom koraku ... :takoje:

• Podržavam 3

• U prolazu, 58 postova

hvala kolega :care:

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

A to je teze naci,nego nauciti sam....ja do sada nisam sreo majstora koji nesto ne zajebe ili koji nece da odere :lol:

• U prolazu, 58 postova

poz

evo rekli su sta je problem u agregatu

u jednom karbaratoru se neki cep raspao pa je propustao previse goriva i bilo je i puno taloga u karbovima i u rezervoaru

i treba da se promeni sajla od gasa zato sto ce uskoro da se razpadne

o i ulje zato curi sto je neko ciji je bio pre motor pretegao saraf i puko u glavi pa kapa (jako malo) ulje to se nece sad popravljati zato sto bi bilo previse ulaganja

u saobracajnoj pise da je 94 godiste ali ima uljeno hladjenje pa su rekli da je starije da li je istina ili nije to ne znam :neznam:

jo i da karbovi nisu njegovi nego su od 600-650 ccm motora :stabre: ali to nije problem radice i tako...:stabre::stabre: barem tako je receno!

do sad to je to

za strasila: posto ti prodajes karbove to sta si mi pomenuo? pitam ako bude trebalo slucajno menjati!

svi saveti dobro dodju samo navalite!:takoje:

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

zatog suzukija imam oridjindji karbove,...i imam ..imam one sa spricalicama za gorivo...mm,od starog grbonje..750..siber karbove,,,

Ako je 750 i ima uljno hlađenje, onda mašina nije rađena poslije '92... ;) od '93 (model '92) je vodeno hlađenje i nosi oznaku "W"

ali to je je ustvari dobra stvar u cjieloj priči ... :moto3:

da bih znao od čega su karburatori, trebam točnu oznaku s njih ... ;) ali suzuki iz tog vremena ima Mikuni karburatore (36, 38, 40) .. s tim da ako nađeš model popularno zvani "praćka" (slingshot) oznake BSt, uhvatio si "boga" za yaya ... jer su najbolji od "običnih" karburatora .. ;)

ja trenutno nemam nijedne sređene... ali cijena im ide od cca 70€ pa sve do 150€ za full sređene .... ;)

Inače, veličinom difuzora na karburatorima (pričam za Suzuki gsxr 750 do '92) mijenjaš krivulju snage ... tj. manji difuzor daje najbolje rezultate na visokim obrtajima, a veći difuzor bolje vuče na niskim obrtajima... ali normalno da to sve skupa nije tako jednostavno ... ima tu štelanja i poštelavanja jako puno ... ovo sam skratio maximalno moguće.. :lol:

e sad .... očisti si te karburatore, napravi da ne preljevaju i ako motor pali i ide, nahrani svinje i ništa više ne diraj ... vozi se i uživaj ... :takoje: :takoje:

zatog suzukija imam oridjindji karbove,...i imam ..imam one sa spricalicama za gorivo...mm,od starog grbonje..750..siber karbove,,,

koja oznaka ? .. koji difuzor ? i pošto ? :zvizduk:

znam ja šta su flah šiberi (flat slide) zato i pitam ... :jee:

ali teško da su fi40 ... daj izmjeri ponovno ... ne vjerujem da su veći od 38 .... a najprije će biti da su 36 ... :takoje:

• U prolazu, 58 postova

Ako je 750 i ima uljno hlađenje, onda mašina nije rađena poslije '92... ;) od '93 (model '92) je vodeno hlađenje i nosi oznaku "W"

ali to je je ustvari dobra stvar u cjieloj priči ... :moto3:

da bih znao od čega su karburatori, trebam točnu oznaku s njih ... ;) ali suzuki iz tog vremena ima Mikuni karburatore (36, 38, 40) .. s tim da ako nađeš model popularno zvani "praćka" (slingshot) oznake BSt, uhvatio si "boga" za yaya ... jer su najbolji od "običnih" karburatora .. ;)

ja trenutno nemam nijedne sređene... ali cijena im ide od cca 70€ pa sve do 150€ za full sređene .... ;)

Inače, veličinom difuzora na karburatorima (pričam za Suzuki gsxr 750 do '92) mijenjaš krivulju snage ... tj. manji difuzor daje najbolje rezultate na visokim obrtajima, a veći difuzor bolje vuče na niskim obrtajima... ali normalno da to sve skupa nije tako jednostavno ... ima tu štelanja i poštelavanja jako puno ... ovo sam skratio maximalno moguće.. :lol:

e sad .... očisti si te karburatore, napravi da ne preljevaju i ako motor pali i ide, nahrani svinje i ništa više ne diraj ... vozi se i uživaj ... :takoje: :takoje:

auuuu :staa2::staa2:

ovo mi je pomalo :staa::staa: tako nesto!

nema veze pogledacu koja je oznaka ustvari pitacu pa cu da ti kazem

ako si slucajno na skypeu onda cemo tamo da se cujemo ako budes imao vremena pa mi to objasnis malo na jednostavniji nacin tako ce biti lakse nago pisati!:takoje:

naravno ako te ne mrzi!

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

znam ja šta su flah šiberi (flat slide) zato i pitam ... :jee:

ali teško da su fi40 ... daj izmjeri ponovno ... ne vjerujem da su veći od 38 .... a najprije će biti da su 36 ... :takoje:

40mm.. spoljni precnik...unutarnji nisam merio....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja