pureJetFighter 0 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima , zovem se Zlatko i dolazim iz Dervente . Imam 17 godina i trenutno vozim skuter Yamaha Aerox. U skorije vrijeme planiram sebi kupiti svoj prvi motor ( Honda NSR) i ovde sam se registrovao da bi saznao sto vise o motorima uopste. Nadam se da cemo se fino druziti i slagati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan Aerox je ekstra motor za pocetnika koji tek ulazi u moto familiju a takodje i Honda NSR je jako dobar motor prijatelj mi ga ima motor je stvarno ekstra Dobrodosao na forum,uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 11, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...