SharkY 161 Napisano Maj 17, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Skidam se sa spiska, 27. mi se drugar ženi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Skidam se sa spiska, 27. mi se drugar ženi Toliko cimanja oko spiska a sad tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 17, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan SuperPOP - on air again 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7. SharkY 8. Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas 9. alexanto + Bilja 10. AlexBGD + lepsa polovina 11.Zeka Peka i drugari 12. SuperPOP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Maj 17, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7. Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas 8. alexanto + Bilja 9. AlexBGD + lepsa polovina 10. Zeka Peka i drugari 11. SuperPOP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 17, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Skidam se sa spiska, 27. mi se drugar ženi Toliko cimanja oko spiska a sad tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mislim da smo se zeznuli oko datuma ove voznje,gledam prognozu i sve mi se cini da cemo se po kisi sledece nedelje, A ovaj vikend sunce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde bre ko još gleda prognozu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde bre ko još gleda prognozu... Sta cu,ovih dana se nisam vozao nego blejo po netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Od ponedeljka opet pocinje kisa,mada ce biti toplije,ali sa kisom... Rado bi isao i po kisi ,samo odelo na nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Maj 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoće (želi) taj nađe način. Ko neće (ne želi) taj nađe izgovor... Na maxiskuteru, odlična zaštita od kiše je i kišnjak iz Kineske radnje za manje od crvene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11597 Napisano Maj 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana dok je lepo vreme cu da skoknem do Kineza po kisnjak. Za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Maj 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana dok je lepo vreme cu da skoknem do Kineza po kisnjak. Za svaki slucaj. Jel si siguran da Kinezi imaju br. za tebe. Javi da li si nasao treba i meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 18, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, i za sve druge, u METROU imate kisni komplet, dvodelni, marke ACTIV, u lepoj futroli, do broja L po ceni od 950 din...sjajan je verujte mi.....na zalost ja sam svoj xl izgubio....pa cu morati da uzmem neki drugi jer iste velicine vise nema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima L samo,to nepase,samo xxl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Moj put do Đerdapa je neslavno završio .... ima negdje i tema o tome... ali je bilo prelijepo, bez obzira na sve .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11597 Napisano Maj 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ja u Metrou nesto gumeno iz dva dela ali nije prakticno jer je kruto dosta i sav se uparim u tome svaki put. Kao za pecanje da je pravljeno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 18, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Stipse samo vi slušajte Zekana, sigurno je izgubio odelo čim je povezao preko 50 km/h. Puno vam 4 črvene za kišnjak,a vodene pumpe menjate svakih 7 dana :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Maj 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan . Puno vam 4 črvene za kišnjak,a vodene pumpe menjate svakih 7 dana :lol: A bre skupo Kume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 18, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam opet odelo u Metrou...poslednji komad....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan brate, sta radis ti sa tim odelima?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan moze li pojacanje sa juga za voznjicu koju planirate 27.skupili bi se u pozarevcu pa zajedno do milanovca samo sto bi se mi vracali za nis putem preko zajecara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Maj 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uvek smo za društvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7. Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas 8. alexanto + Bilja 9. AlexBGD + lepsa polovina 10. Zeka Peka i drugari 11. SuperPOP 12.crnibgd+Slavica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću vas sačekati sa lepšom polovinom i pridružiti se najverovatnije u Milanovcu, i napokon da upoznam bar jedan deo MAXI družine! 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7. Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas 8. alexanto + Bilja 9. AlexBGD + lepsa polovina 10. Zeka Peka i drugari 11. SuperPOP 12.crnibgd+Slavica 13. Čorta + Suza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ukrao sam vam ideju i odvozao ovu turu danas, odlicno! Ima divnih deonica ali polovina puta izgleda ovako Strom sa prednjim tockom od 19" je to ispeglao a sa skuterima ce biti malo turbulencije ali vredi svakako! Koristio sam mapu koju je postavio rohirrim sa malom izmenom, isao sam preko Velikog Gradista i svratio na Srebrno jezero. Pozdrav! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...