CAJA 1168 Napisano Maj 6, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupim motor na duži vremenski period tako da na prvo mesto stavljam kvalitet i održavanje. Dvoumim se između CBR 919 i CBR F3 Pa bih voleo da čujem mišljenja šta bi vi pre uzeli,zbog čega i šta se najviše kvari kod tih modela(pored reglera,to se podrazumeva ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan uvek RR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su svi oni koji imaju CBR 600 prezadovoljni motorima ali ipak puno njih kazu kada bi bili u prilici sledeci bi motor menjali samo za eventualno neku hiljadarku, pa iz toga proizilazi ako ti dodatni troskovi oko registracija i osiguranja ne predstavljaju problem, kao i sama velicina motora, da bi CBR 919 bila kompletnije i konkretnije resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Maj 7, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za 919, odrzavanje u sustini isto kosta, osim registracije. A i ako kupujes na duze vreme, hiljadarka je hiljadarka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Maj 8, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan A da li bi trebao da se brinem oko potrošnje,vozio sam VFR-a koji je trošio oko 5,5-7 litara a u proseku 6 sa mojim načinom vožnje(otvoren 120km/h) i to bi mi bila neka gornja granica ako uzmem u obzir cenu benzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Cek,cek.."vozio",jer to znaci si prodao vfr-ku?Moj predlog ide za 954... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan CBR 900 strasno malo trosi a mnogo bolje ide od 600... ne razmisljaj brate, imao sam i 600f i 900 rr iz 1998g a i 954, koji je naravno, neprejebiv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Maj 8, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Cek,cek.."vozio",jer to znaci si prodao vfr-ku?Moj predlog ide za 954... Baš tako! Onda definitivno pada 919 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Maj 8, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Meni je moj 900RR (doduse stariji) na relaciji Zajecar - Smederevo trosio u proseku 5,5 litara, tako da ne moras da brines zbog potrosnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Maj 9, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam išao da pogledam ovaj motor LINK Vidi se da je motor pažen e sada na mašini je menjana korpa i lamele,španer ali lanac bregaste zvekeće i dalje.Sada ne znam kako tačno funkcioniše na ovom modelu,ali imao sam jednu cbr-ku kod koji je imao hidraulični španer i lanac je zvekećao dok se ne podigne ulje i posle toga se nije čuo.Ali ovde se konstantno čuje ne jako. Pa me interesuje generalno kakvi su španeri na 900-tki (znam da postoje na nekim modelima što se šteluju) i koliko treba da se zabrinjavam oko zveketanja povremenog ili konstantnog,znam da to tako može da šljaka dugo ali opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Maj 9, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki strucnjak po pitanju mehanike, ali mozda ce zamena ulja resiti zveckanje. Meni se na cbr 500f cuo lanac 2 godine i nije bilo nikakvih problema. U svakom slucaju se konsultuj sa nekim iskusnijim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan jel si ovog iz bocara? http://www.mojauto.rs/polovni-motori/912751_Honda_cbr900rr_1992_god ..znas sta joj se desilo..al motor je zdrav i citav...a i mozes da mu spustis cenu...a evo ti i jos nekih ako si preskocio.. http://www.mojauto.rs/polovni-motori/947270_Honda_cbr_1996_god http://www.mojauto.rs/polovni-motori/917196_Honda_CBR-900-RR_1995_god http://www.mojauto.rs/polovni-motori/917196_Honda_CBR-900-RR_1995_god http://www.mojauto.rs/polovni-motori/784623_Honda_900-rr-fireblade-sc33_1998_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Maj 10, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Jesam matora je i razdrndana pa mi se ne svidja.Pogledao sam vecinu oglasa znam motore,ne zurim nigde tako da opusteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...