VIRGO 364 Napisano Septembar 1, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Andrej Ducati-064/4714118 čovek ima servis na Dedinju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daress 0 Napisano Septembar 2, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beogard Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ima li neko info gde da nadjem stitnike za ruke ta zaradera 1000 2000 god trazim duze vreme bez uspeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Septembar 5, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li je mozda neko skoro uzimao centralni stender za varadera 1000 od 2003 ili ako neko zna gde je najrealnije ,cena,kvalitet ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgvozdic 49 Napisano Septembar 5, 2021 U prolazu, 58 postova Lokacija: KM - PA Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Bandzi... said: Da li je mozda neko skoro uzimao centralni stender za varadera 1000 od 2003 ili ako neko zna gde je najrealnije ,cena,kvalitet ? I ja sam za isto zainteresovan. Za 2007 godište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Septembar 5, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 6, 2021 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Za amortizer. Lalajko je imao neka ne baš prijatna iskustva sa majstorima, pa je našao u Trsteniku majstora. Lalajko ima samo riječi hvale. Evo kontakt Majstor Teša [Name] Tesic Miodrag [Mobile] 064 4287876 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daress 0 Napisano Septembar 6, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beogard Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.8.2021. at 3:38, Bandzi... je napisao: Za clana..brus...ako nisi nasao vizir, ima lik u Visnjickoj banji,zove se Ivan, radi vizire oko 40-50 e je prosek cene...telefon 064 2847 847 Ivan viziri.....dobro radi i po velicini koju hoces.. Jel dosao neko do Ivana vizir ne mogu da ga dobijem na tel 2 meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 364 Napisano Septembar 6, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Daress je napisao: Jel dosao neko do Ivana vizir ne mogu da ga dobijem na tel 2 meseca ja sam cak potrazio u garazi gde je radio...gde sam pre uzimao neke vizire...nema ga...ne javlja se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Septembar 8, 2021 (promenjeno) munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ivan je opak majstor i isto tako drkadzija. Nisam nikada otisao nezadovoljan od nega ali itekako iznerviran jesam. Neka je zatvorio, kupovacu brendiran vizir i biti miran Promenio Septembar 8, 2021 član zemunac72 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Septembar 8, 2021 (promenjeno) munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Septembar 8, 2021 član zemunac72 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Septembar 8, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ivan je opak majstor i isto tako drkadzija. Nisam nikada otisao nezadovoljan od nega ali itekako iznerviran jesam. Neka je zatvorio, kupovacu brendiran vizir i biti miranNije zatvorio, samo je od prosle godine na drugoj lokaciji, na putu za Visnjicu, na Rospi Cupriji. Ima bas mnogo posla, bas skoro sam se video sa njim i nije ti bas ta konstatacija na mestu kolega " neka je zatvorio", a ti mozes da kupujes brendirani vizir kad god hoces, niko ti ne brani. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Septembar 9, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Nole Bg je napisao: Nije zatvorio, samo je od prosle godine na drugoj lokaciji, na putu za Visnjicu, na Rospi Cupriji. Ima bas mnogo posla, bas skoro sam se video sa njim i nije ti bas ta konstatacija na mestu kolega " neka je zatvorio", a ti mozes da kupujes brendirani vizir kad god hoces, niko ti ne brani. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Nisi me razumeo,nije moja zelja da on bude zatvoren,samo sam rekao,ako jeste zatvorio,neka je. Imati posla ne znaci da izgubis reper za normalnu komunikaciju. Ja ga zovem krajem aprila,on mi kaze u guzvi sam,javi se u avgustu. Majstore,pa da su od zlata,da lece koronu,ne bi bio takav. Poslednji vizir mi je napravio za par dana i cak ga doneo u Zemun,ali zato sam prethodni cekao vise od mesec dana. Obaveze,bolest,ne javljanje,guzva,zaboravio sam,nemam taj materijal...itd itd. Opet kazem,fantastican majstor,ali kao i svaki dobar majstor ...svircen qrcen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 15, 2021 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde dakupim prednju gumu ? Kompp nema Anakee. Biće kažu posle nove godine. Da li neko donosi iz inostranstva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 15, 2021 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Septembar 15, 2021 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan On 6.9.2021. at 11:14, mixa je napisao: Za amortizer. Lalajko je imao neka ne baš prijatna iskustva sa majstorima, pa je našao u Trsteniku majstora. Lalajko ima samo riječi hvale. Evo kontakt Majstor Teša [Name] Tesic Miodrag [Mobile] 064 4287876 Gornji Milanovac, ostalo je tacno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 15, 2021 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma zakleo sam se , kad smo pričali da je spomenut Trstenik, da li radi Petoletke?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Septembar 15, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu 18. se okupljamo u Vrscu u 11h,kao sto je preneo kolega. U pitanju je Varadero ekipa i svi ste pozvani. Promenio Septembar 15, 2021 član SPORTAUTO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je vama lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Varadero 14 Napisano Septembar 16, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Ub Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko tacan podatak koliko ulja staje u viljuske, 2004god, mislim po koliko ulja u stapove, i ako sipam redje ulje, hoce li biti meksi.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Septembar 16, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu sutra u manuelu pa cu ti reci tacno jer i ja menjam za par dana a ako sipas redje bice meksi ,fabricki je 10 w, ja sam pre za gusce ali to je moje neko misljenje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Septembar 16, 2021 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako rasturas komplet vile nije lose promeniti pored semeninga i cistaca i biksne ( caure). U Hondi na N.Beogradu su oko 10 e komad a ima ih cetri ukupno u obe vile. Porucis i stizu za 15 dana Promenio Septembar 16, 2021 član Bandzi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Septembar 16, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Septembar 16, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Septembar 17, 2021 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas abs levi i desni stap nisu isti i ne ide ista kolicin ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21791 Napisano Septembar 17, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pisem napamet ali ABS tesko da ima veze sa kolicinom ulja, kod Hondi tu razliku obicno pravi "Antidive" sistem. Nosac kljesta na jednom stapu vuce pri kocenju klip koji smanji rupu za protok ulja unutar stapa (da se tako izrazim). Kada se naglo koci, zamisao je da se na taj nacin "stvrdne" prednjica i spreci potanjanje. I taj klip treba servisirati inace 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...