TomoB 1618 Napisano Decembar 11, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Gde ovo da nabavimo ? Dobra stvar i vizueno i funkcionalno kao dodatna zaštita od vetra. Zove se Wind deflector i ima ga za Hondu Deauville ali nigde nisam našao za Varadera Varaderu ne treba zaštita od vetra... eventualno jedino od košave... a zaštita od nje su drumske kafane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 12, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan drumske kafane, i to one iz kojih se dobar miris hrane širi u radijusu od 1km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svim drugarima Varaderistima, srecni Novogodisnji i Bozicni praznici! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, i tebi takodje...konacno nesto da se napise u ovoj temi pa makar cestitka..poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gpatrik XRW 0 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Temerin Motocikl: AT otisao XL1000 dosao Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav varaderci! zna li neko gde bi mogao da skinem repair manual za noviji model (2004god)?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav varaderci! zna li neko gde bi mogao da skinem repair manual za noviji model (2004god)?? pitaj clana quasaar on moze da ti posalje pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gpatrik XRW 0 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Temerin Motocikl: AT otisao XL1000 dosao Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam manual!! Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Januar 25, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba imam Haynes knjigu na prodaju, meni vise ne treba. Cena 15 evra. Ovakav, kao nov. http://www.amazon.co.uk/gp/customer-media/product-gallery/1844257711/ref=cm_ciu_pdp_images_0?ie=UTF8&index=0&isremote=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Januar 25, 2013 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba imam Haynes knjigu na prodaju, meni vise ne treba. Cena 15 evra. Ovakav, kao nov. http://www.amazon.co...ex=0&isremote=0 Ovo je odlična knjiga, a i dobra prilika pošto je nema u piratizovanim pdf-ovima. A i bez 30 evra nema šanse da dođe sa amazona do nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav varaderci! zna li neko gde bi mogao da skinem repair manual za noviji model (2004god)?? Evo ti za Varadero XL 1000V, 1999-2003 komplet service manual,sa dodatkom za repair i rasklapanje cele mašine do najsitnijeg šrafa, veličina fajla 16.8 Mb. Motori su isti kao 2004. samo su karbovi drugi. Service manual Varadero 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ga bas natovari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, doslo vreme da prednjem na ABS injection model najboljeg motora u klasi . Oglas je postavljen samo na polovne automobile, da ovde na forumu ne hejtuju razni ljubimorci:): http://www.polovniautomobili.com/oglas3101071/honda_varadero/ Ako neki vas prijatelj zeli pouzdanog prijatelja neka se javne sto pre jer mene ceka rezervacija !! Pozzz svima, Milos 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Februar 26, 2013 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, doslo vreme da prednjem na ABS injection model najboljeg motora u klasi . Oglas je postavljen samo na polovne automobile, da ovde na forumu ne hejtuju razni ljubimorci:): http://www.polovniau...honda_varadero/ Ako neki vas prijatelj zeli pouzdanog prijatelja neka se javne sto pre jer mene ceka rezervacija !! Pozzz svima, Milos Pogrešno je godište, model na slikama je do 2002, karburatorac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je pogresno godiste,ali izgleda kao da je 2012 god ,srecno sa prodajom Andro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda a i cena je povoljna ...sretna prodaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma za godiste, ja sam ga kupio kao 2003 , ali nema veze godina ne menja nista sto se ostalog navedenog tice, samo znam da u novu sezonu ulazim sa injectionom iz tog razloga je i cena povoljna, jer me ceka faceliftovani Vara! Pozz svima i hvala na lepim recima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imas li mozda servisnu knjizicu iz Nemacke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije pogrešno godište, možda je taj iz zadnje serije, izbačen početkom 2003. Srećno sa prodajom i da što pre vidimo ovde novu mašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam servisnu nazalost, imam samo nasu saobracajnu i dokumentaciju iz Grcke o poslednjem servisu. Pozz ljudi i hvala na lepim recima, a nova makina ne gine, jedino sto se nakupilo nekih troskova pa je protok kesha usporen ali uskoro, nadam se pada neko 2005-2006!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li mozda servisnu knjizicu iz Nemacke? Kolega, moze i garancija motor je u odlicnom stanju za te godine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 701 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam postavio neku podlosku na trotoaru ispred kuce, polozio motor na nju pokusao da ga podignem... Tesko brate . Jeli ko od vas dizao Varadera sam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 6, 2013 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo da... tezak je k'o krava kad ga treba podici. Iako ces se preznojati, moze se podici. Ako sam mogao ja sa svojih 176cm i 75kg onda mozes i ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 6, 2013 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam postavio neku podlosku na trotoaru ispred kuce, polozio motor na nju pokusao da ga podignem... Tesko brate . Jeli ko od vas dizao Varadera sam ? Ovaj kaze (i pokazuje da je lako) : http://www.youtube.com/watch?v=J1J6IdpjDYQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor nezno spao sa cope pre par nedelja, a ja pod naletom adrenalina, sam ga podigao iz prve, ima kako bih ja nazvao prelomnu tacku, do nje izgleda nemoguce podici, cim je prekoracis to je to Sva sreca po mene a i po moj motor, nista strasno se nije dogodilo pri tom padu na stranu... sto rece jedan kolega u jednom postu iznad, ja sam ga digao sa svojih 70 kilograma, zasto ne bi mogao i ti?!?!? :D PS. Uvek sam se cimao toga, a i mislim da ne treba previse zustro reagovati u takvoj situaciji, da malo ne preteras sa slilom (mighty force) pa Varadero krene da pada na drugu stranu, e onda stvarno nema nazad xDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...