enduro only 0 Napisano Maj 5, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi pomagajte, ocu da napravim auspuh na mog pulsera 125 a neznam tacno sta mi tu sve treba.... neki lik mi je pravio auspuh medjutim nikakvih rezultata nisam dobio a zanima me iskljucivo zvuk i to da neizgubim na snazi niti na brzini... ovako znam da treba da ide unutra cev koja je izbusena al neznam kojom burgijom koji precnik rupa bi trebalo da bude i sta se to stavlja oko te cevcice umesto staklene vune posto sam cuo da na 4 takta bas i nije najbolje stavljati staklenu vunu.... pomagajte ljudi kake znate i umete....hvala unapred ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/34482-izrada-auspuha/page__p__521981__fromsearch__1#entry521981 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro only 0 Napisano Maj 6, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan e tu si mi pomogao puno oko onih obloga ali me jos uvek zanimna kojeg precnika treba da budu rupice na prohromskoj cevi i koliko bi trebalo da budu udaljene jedna od druge,i da jel meni na 125 treba neka pregrada msm da neizgubi snagu zbog direktnog izduva...? i da jos jedan put hvala Dule... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih ti pomogao kad bih mogao i znao..to ti je link pa tamo postavi pitanje ljudima koji znaju oko toga..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro only 0 Napisano Maj 6, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok probacu hvala ti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...