anzakula 8 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan ,,Posao preko letnjeg raspusta u Leskovcu". ili, bolje ,,Posao za vreme letnjeg raspusta u Leskovcu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Ma, pos'o preko letnji raspust u Leskovac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 25, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto upadam ovako u oglas u kome momak trazi posao, ali ovde se pise sve i svasta od pravopisa do svetske krize i rumuna koji su bezali u situirane zemlje EU i td. Ja koliko vidim tesko ces ti brate da nadjes posao.... Ti trazis posao a molis boga da ga ne nadjes! Kroz tvoju priču vidim da i "nisi baš" radnik koga bi svako poželeo, ne u smisli da ne radiš već da mnogo bre tupiš! Mogao si da se provozas skuterom i pogledas sta ima novo po okolnim mestima a ne ovde da se raspisujes! Pozdrav i svako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Maj 26, 2012 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan e moram i ja da se uključim, mada ne bih ... da li znate šta me više nervira od ove kišetine i bljuzgavice (pretpostavljam da ne znate, pa i zašto bih)... e, nerviraju me bajkeri (kolege po motoru), koji kad nemaju šta da rade, zezaju i offuju oglas čoveku koji traži hleb, ajde bre ... i da ironija bude veća kažu mu da filozofira a čovek se na dve strane, svega javio u 5-6 postova i pritom njima odgovarao na njihove provokacije i sprdnju ... e, zemljo Srbijo ... neka se niko pojedinačno ne nađe uvređen, nije mi to bila namera ... ali nisam mogao da izdržim... a ti sinko pusti ove filozofe, i ne odgovaraj na provokacije već svoju temu čuvaj i zamoli zaludnu gospodu da ako nemaju šta da ponude, zaobiđu i pojave se u nekoj temi za razbibrigu ... hajde Živeli! 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...