Jump to content

Moto Zajednica

Posao preko letnji raspust u Leskovcu

Recommended Posts

• Zainteresovan, 786 postova

Ja se izvinjavam sto upadam ovako u oglas u kome momak trazi posao, ali ovde se pise sve i svasta od pravopisa do svetske krize i rumuna koji su bezali u situirane zemlje EU i td.

Ja koliko vidim tesko ces ti brate da nadjes posao....

Ti trazis posao a molis boga da ga ne nadjes!

Kroz tvoju priču vidim da i "nisi baš" radnik koga bi svako poželeo, ne u smisli da ne radiš već da mnogo bre tupiš!

Mogao si da se provozas skuterom i pogledas sta ima novo po okolnim mestima a ne ovde da se raspisujes!

Pozdrav i svako dobro!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• дипл.инж.саобраћаја, 157 postova
  • Motocikl: R 1150 GS

e moram i ja da se uključim, mada ne bih ...

da li znate šta me više nervira od ove kišetine i bljuzgavice (pretpostavljam da ne znate, pa i zašto bih)...

e, nerviraju me bajkeri (kolege po motoru), koji kad nemaju šta da rade, zezaju i offuju oglas čoveku koji traži hleb, ajde bre ...

i da ironija bude veća kažu mu da filozofira a čovek se na dve strane, svega javio u 5-6 postova i pritom njima odgovarao na njihove provokacije i sprdnju ... e, zemljo Srbijo ...

neka se niko pojedinačno ne nađe uvređen, nije mi to bila namera ... ali nisam mogao da izdržim...

a ti sinko pusti ove filozofe, i ne odgovaraj na provokacije već svoju temu čuvaj i zamoli zaludnu gospodu da ako nemaju šta da ponude, zaobiđu i pojave se u nekoj temi za razbibrigu ...

hajde Živeli!

• Podržavam 13

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja