PasHke 67 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode! Kako sam postao novi vlasnik kawe Z750 2009, potrebni su mi neki delovi kako bi je doveo u normalno stanje. Novi-polovni, kako god! sve varijante odgovaraju samo da je celo i ispravno! Far Stop svetlo Ko sta ima od jos dodatnih delova neka napise, mozda mi treba a jos uvek ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 171 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam stop 50e 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan @PasHke sta je sa starim farom ? Ja trazim far ali moze i ostecen ,bez stakla ,nosaca i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PasHke 67 Napisano Maj 5, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan @GS kada je pao predjasnji vlasnik pukao je cosak gde je pozicija, ruzno izgleda. Ako pronadjem ceo saljem ti poruku pa se mozemo dogovorimo! @ Havarisan, hvala na ponudi druze, zovem te cim dobijem jos jednu cenu. Hvala! Jel sa ugradjenim migavcima ili bez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes posalji neku sliku ...i cijenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...