dexter84 17 Napisano Octobar 28, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spomenuo a ti ces da peces!! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan BMW r25 je stizao u FNRJ kao deo ratne odsete tako da ih ima po selima Srbije jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Octobar 28, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Vala ima :o :o I NSU ima koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Octobar 28, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Vala ima :o :o I NSU ima koliko hoces. Ernesto je u pravu BMW ima najvise ali iz poznatih razloga i vecinom su to klase 25,26 Namackih NSU gotovo da i nema sve su to oni NSU Pretisi iz Vogosce, doduse ima poneki MAX ili LUX ali dosta retko.Pored BMW najcesci stari motori su kod nas bili a i ostali Jawe. Kao potencijal oldtimera ostali su vrlo dobri Moto Guzzi 500 iz bivse JNA ali oni kao da su u zemlju propali jer ih je po nekim evidencijama bilo imedu 3 do 5000 u nasoj zemlji a de su sad to niko nezna tu i tamo se pojavi poneki primerak.Na brdu iznad Uzica zvanom Tresnjica pre dve godine sam video u vojnoj garazi 50 komada konzerviranih presli do 1000km kao novi a ove godine ni traga od njih .Ja nisam video vojnika na motoru od Titove smrti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...