TomoB 1618 Napisano Maj 2, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Počeću šablonski..... Kao svake godine i ove je kompanija Čarman motosport http://www.carman-mo...t.si/motosport/ zakupila stazu na Grobniku i.... blabla... evo sličica.... Stazu je mogao isprobati svako, bile su organizirane jakostne grupe, vozili su Varaderi, Transalpi, GS-ovi, sve živo, feministkinje imale su svoju grupu... Ne znam gde u forumu smestiti ovu temu, dali je to putopis, dali je to motoskup ili sportski događaj, lični doživljaj... ja mislim od svega pomalo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste vi nesto vozili ili samo pozirali i pili pivo!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 2, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Sad si me setio na sportistu, zove se Heinz Wossipiwo, bio je uspešan smučarski skakač još tamo, '74. godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 3, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Thomas B. Nossipiwo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan I kao obično.....mete opet sjebalo srce.......... Baš sam želio i ja doć na pivo :ooo: :ooo: :ooo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za pivoooo!!! a ostalo je očigledno bilo uživanje za sva čula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan slike ekstra svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cemo i mi jednog dana imati " Grobnik", kao i benzin vaseg kvaliteta....svaka cast za fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 3, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan slike ekstra svaka cast Ima ih ovde u izobilju profi kvalitete. http://www.motosvet.com/obiskali-smo-slovenski-dan-na-grobniku.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Grobnik!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...